Morgonpromenad i solen

Nu har jag precis vart ute och tagit min morgonpromenad på strandpromenaden, jag är helt svettig haha...
Det är soligt och molnfritt, precis lagom temperatur för att man ska piggna till.
Vänern är så himla vacker i solljus, jag får lite ro i själen av att se så djupblått vatten=)

Det är konstigt hur nära känslor kan ligga varandra egentligen, jag kan vara så himla glad och tillfreds när jag är ute och går, bara för att i nästa stund bli ledsen och sakna Simon jättemycket...
Jag funderar jättemycket på vart han är, om han är medveten om oss som han lämnat och hoppas att han har det bra... Är det så att vi stannar i den här världen eller försvinner vi nån annanstans?
Mycket tankar finns det, och mycket saknad...

Träning=))

Japp, nu är det gjort. Jag har köpt ett gymkort och kört första passet idag, plus morgonpromenaden med Sofia och lunchpromenaden med Martina, Sarah och Frida.. En riktigt bra träningsdag med andra ord!
Det var riktigt skönt, jag är så nojig bara när det är mycket människor som är där haha, jag vill inte att de ska döma mig efter hur kass min kondition är;)

Men det var riktigt skönt i alla fall, nu sitter jag och försöker ta tag i tanken att börja med hemtentan... Men mår lite illa, jäkla magkatarr=(
Har fått en magtid hos läkaren den 18 oktober, jättelångt fram känns det som just nu... och omeprazolen har ju inte funkat så vet inte vad jag ska göra:S
Dessutom ska jag till en fotklinik i Vänersborg den 25 oktober och kolla mina fossingar, få se om jag behöver inlägg eller vad det är för fel!
Nej, hemtenta var det ja;)

6 månader♥

Igår firade jag och Anders 6 månader, så vi var ut och åt mysmiddag på Restaurang Troja här i stan=)
Det var verkligen jättegod mat! Till förrätt åt vi vitlöksbröd med chiliaioli, varmrätten bestod av fläskfilé black & white, och så gammaldags vaniljglass med chokladsås till efterrätt... Mums!!
Det var verkligen mysig inredning också, och personalen var jätteduktiga.. Enda minuset på hela kvällen var när vi kollade ut genom fönstret på utsikten; "Gamlestans ICA, öppet alla dagar 8-20" haha :D
Men men.. Man kan inte få allt!

Idag har jag varit med Marie och Lisa hemma hos Sofia och ätit spansk omelett och kollat på idol, riktigt trevlig kväll har det vart=) Vi har tjötat om lite allt möjligt, ätit lite godis (fy skäms haha) och haft det allmänt bra!
Vi hade turistchefen Gunilla Davidsson som föreläsare idag, om ämnet Destinationsutveckling och Destinationsdesign, riktigt intressant ämne! Definitivt en inriktning som kan locka i framtiden när det ska sökas jobb;)

Mina fotonallar kom hem från Fuji också, två jättemysiga nallar med bilder av Simon på en vit t-shirt.. En till mig och en till Linda♥
Saknar verkligen Simon mycket ikväll, det hjälper inte direkt för min redan ömmande mage=(
Ska nog sminka av mig, packa gymkläder till imorgon eftermiddag och krypa ner i sängen nu...
Men innan gym imorgon vankas det en morgonpromenad med Sofia=)


Kinnekulle

Nu är helgen på Kinnekulle avklarad, jag har fått träffa många härliga och trevliga människor och fått se många härliga ställen!

Platserna jag har vart på:

3. Hantverksgården Husaby Supermysigt ställe! Bland annat så har smeden Therese smidit en brudklänning med tillhörande brudbukett man kan se där;)

4. Broby Struts Där testade jag struts för första gången, riktigt gott faktiskt! De har levande strutsar också;)
www.brobystruts.se

7. Stampens Kvarn Där fick vi se thai chi och drack gott kaffe, soppkök fanns för de hungriga också!
www.stampenskvarn.com

8. Handens hus Där har de underbart fina handgjorda smycken och massa textila hantverk=)
www.handenshus.se

9. Berget Orangerie Ett vackert heltätat växthus där man kan äta närproducerat från gården! Dyrt men supermysigt=)
www.berget-orangerie.se

12. Hellekis Säteri Även där kan man äta i otroligt vacker miljö, dock till lite billigare priser;) Jag passade på att köpa en värmeljushållare i sten också..
www.hellekis.com

13. Biskopsborgen i Husaby En liten mysig butik med finainredningsprylar och borden med tillhörande guidade turer=) Svea Rikes vagga om man får tro folket!
www.biskopsborgen.se

Japp, det var lite av min helg det! Mysiga miljöer, trevliga människor och besöksundersökningar..

Nu ska jag ta en promenad med Henny, sen ska jag ha en skön söndagskväll=)

Morgonstund har guld i mun...

Så jag sitter och försöker vakna till liv med en tallrik havregrynsgröt (klapp på axeln, duktiga mig!) och ett glas mjölk, för om en timme kommer Terror och hämtar mig för ännu ett par blåsiga timmar uppe på Kinnekulle med besöksundersökningar.

Igår gick det rätt bra faktiskt, vi körde lite fel, jag åt en sjukt äcklig kycklingwrap, vi fick se thaichi och blev bjudna på kaffe av otroligt trevliga och härliga människor som jobbar på Kinnekulle=)
Och vi fick in en del besöksundersökningar såklart;)


Saknad=(

Jag försökte ringa din mobil igår men fick till svar att "personen du söker går ej att nå just nu, var vänlig försök igen".. Ungefär som att du skulle ha tappat täckningen eller laddat ur mobilen, helt normalt. Det gör så ont i mig när jag tänker på att det inte spelar någon roll hur många gånger jag än försöker ringa dig, jag kommer alltid få det till svar... För du kommer aldrig mer svara när jag ringer, aldrig mera skicka sms när du sitter på mattelektionen och inte kan en uträkning eller skicka sms bara för att du har tråkigt eller saknar mig...

Jag fick hem korten av dig som jag skickade in för framkallning idag i alla fall, så nu finns du i en ram med en ljuslykta framför som jag kan tända när jag saknar dig extra mycket...
Jag har fortfarande så svårt att förstå hur du bara har kunnat försvinna så här, hur hela din närvaro bara har försvunnit och lämnat en enorm saknad efter sig.. Jag kommer nog aldrig förstå helt att du är borta, rätt vad det är kommer det upp minnen av dig som är så Levande, som att jag bara skulle kunna lyfta luren och så finns du där i andra änden... Som du borde göra!




Jag saknar dig lillebror, jag hoppas du har det bra trots att det regnar idag=(


Turism och Regional utveckling

Nya kursen (den sista för utbildningen i vår lilla skola!) drog igång igår, Turism och Regional utveckling heter den. Hittills verkar den vara grymt intressant, vi har fått se på turism ur lite andra synvinklar än man normalt gör och bildat grupper inför kommande projektet för kursen.. Jag, Frida, Sarah, Bille och Klas ska göra en utvecklingsplan för Kungälvs kommun (det är inte helt spikat men det lutar åt Kungälvs kommun!), det ska bli grymt skoj!
Vi har ganska mycket lektionsfria dagar med eget arbete, men vad vi har härt från förra tvåorna så kommer de dagarna att fyllas med massor att göra... Speciellt eftersom planeringen för Nya Zeeland ska trilla på plats; det är visum som ska sökas, boende ska bokas, inrikesflyg mellan Auckland och Nelson ska fixas, eventuella vacciner ska bokas in, hemtenta i kursen som ska in, praktikplats till nästa år ska fixas, lägenheter som sägs upp och ska flyttas ur... En ganska uppbokad höst med andra ord;)
Jag längtar jättemycket tills jag får flytta in hos Anders, det kommer vara underbart att få vakna upp med honom varje morgon utan att behöva tänka på att jag måste ta bussen hem igen! Wiiiiieee!!=))

Annars saknar jag min familj litegrann just nu, jag satt och skickade in kort på Simon för framkallning igår och fick lite saknad i kroppen... Samtidigt kommer det bli jobbigt att träffa dem eftersom det blir så tydligt att Simon fattas...
Vi har pratat om att de ska försöka komma ner hit och hälsa på i höst eftersom jag har en tight budget nu, jag hoppas verkligen att det blir ganska snart!! Skulle vara jättemysigt♥

Nu ska jag strax laga lite mat, jag hade precis råd med ett paket smör, en banan, ett paket nudlar och lite lösviktsgodis för 7 kr så det blir en god middag hahahahahaha... Skämt åsido, vi får pengar på fredag så det går ingen nöd på mig;)
Ikväll ska här tvättas, kombon är på seminarium i Skövde men en annan klasskompis kommer hit och lånar lite tvätt tid tillsammans med mig.. Trevligt med sällskap=)
Just nu är jag ensam, det är rätt skönt med såna stunder när man hela tiden bor så tätt tillsammans med en klasskompis, det uppskattas mer med ensamhet då! Inte för att jag klagar på något vis, igår när vi städade lägenheten gick det bra mycket snabbare än det brukar göra haha;D

Nej nu blir det matlagning innan tvätt tiden kör igång=)
Lite bilder från helgen:

Elin, Katt, Frida och Lisa på lite födelsedagsfika för Elin innan vi skulle in på Eventdagarna

Jag på fiket, med Lisa i full rulle bakom=)

Helt klart dagens höjdpunkt på Eventdagarna; en gigantisk chokladfontän där man fick doppa marshmallows och snaska!!!!!
Vi fick inte kasta ris på brudparet i lördags, istället fick alla en sån här liten söt flaska med såpbubblor i:D

Jag och Anders under flygturen i söndags! Jag bjuder på att jag ser ut som ett troll haha=)
Sverige som lapptäcke, bra mycket vackrare än nerifrån marken!

Bröllopsmys och en söndagstur i det blå=)

I fredags var det dags för redovisning och inlämning av våra projekt för kursen Entreprenörskap... Grymt skönt, vilken lättnad! Vi satt till sent på kvällen i tisdags och jobbade, ända fram till insparken för ettorna började i onsdags, och efter att vi hade varit på Eventdagarna i Gbg hela dagen i torsdags... Men nu är det klart!! Jag känner mig supernöjd med vårt projekt så om vi inte får bra betyg så blir jag minst sagt besviken... Vi får se om ca 2 veckor;)
(Jag vill inte säga för mycket om det ifall vi någon gång ska starta upp det;D)
Jag passade även på att förtidsrösta på Stadshuset, och sedan klippa till frisyren på salong Chop me, av Underbart duktiga Patricia!

Igår var vi på Anders kusins bröllop i Lerum utanför Gbg, vilket var väldans vackert!
Jag blev bara så förvånad över att det var såpass jobbigt att sitta i kyrkan, det var inget jag ens hade funderat över innan... Men det gick bra, kyrkan liknade inte alls den i Heby och det var ett väldigt vackert bröllop som deras son Figge förgyllde genom att busa runt inne i kyrkan:D
Efter bröllopet var vi på en jättefin herrgård, det vankades trerättermiddag och en maffig bröllopstårta!!
Till förrätt var det Havskräftsoppa med räkor, fänkål och parmesankrutong, supergott!!!!! Jag trodde inte jag skulle gilla den men den var sjukt god:P
Till varmrätt vankades det Kalvytterfilé med svampkrokett, citronsky och sparris, lika gott det också!! "Svampkrokett" visade sig vara en stor potatisliknande bulle av typ potatismos med svamp i, som hade ströbröd och en krispig yta runt... Smaskigt!
Efterrätten var Citronpaj med italiensk maräng och kanderade nötter, god och syrlig! Till varje middagsrätt var det dessutom olika viner, det godaste var vitvinet till soppan som hette Klur från Alsace i Frankrike, riktigt sött och gott!
Bröllopstårtan bestod av tre olika sorters choklad på browniebotten, smaksatt med espresso och apelsin... Ja, ni kanske förstår att vi var rätt mätta efter detta???
Plus att det var baileys till tårtan, som pricken över i:D

Mellan rätterna var det tal från olika människor, allsång och dessutom två superroliga lekar för bröllopsparet!
Den första leken gick ut på att de skulle ta reda på vem av dem som ska bestämma i förhållandet, speciellt eftersom båda är ensambarn och är vana att få uppmärksamet och att få bestämma;)
Så det ställdes fram två påsar med marshmallows, och sen fick de turas om att stoppa in en i taget och sedan högt säga "Jag bestämmer!"
Den som fick in mest marshmallows och fortfarande kunde säga det hyfsat tydligt vann, skitkul var det!!!
Andra leken skule visa för oss gäster hur deras bröllopsnatt skulle gestalta sig, utan att brudparet visste om det då.
Så det lades en djup mattallrik upp och ner på golvet, som brudparet sen skulle vända rätt utan att använda händer och fötter!
Sjukt skoj när de skulle försöka få den rätt, när man kopplar alla kommentarer de klämde ur sig till bröllopsnattsaktiviteter så var det ännu roligare haha;D

Idag har vi haft en ganska lugn och skön dag, vi var uppe och flög mellan ca 13-14 och Anders passade på att öva "touch and go" i sidvind, studs även kallat;)
Vi var helt enkelt uppe och flög, och landade för att direkt lyfta från banan igen ett par gånger... Riktigt skoj! Speciellt eftersom det var sidvind och lite luftgropar, det hoppade till lite då och då:P
Jag skulle egentligen åkt hem nu ikväll men jag fick lite separationsångest så jag förlänger helgen till imorgon bitti istället haha.... Jag åker hem när Anders åker till jobbet imorrn bitti, och sen börjar höstens sista kurs (!), Destinationsutveckling!  Det är en lång kurs med mycket eget arbete och en hemtenta efteråt, det blir nog riktigt skoj=))

Jag lägger upp bilder när jag är hemma igen=)

En hel månad utan världens bästa bror...

Idag har det redan gått en hel månad sen du försvann, jag kan inte och vill inte riktigt förstå det...
Jag drömde om dig inatt, och vaknade till en enorm tomhet när jag insåg att du inte finns kvar längre... Trots att jag precis drömt att vi umgicks, jag hörde ju din röst så tydligt!
Jag skulle egentligen bestiga Kebnekaise men när jag såg att du satt ensam i arresten av någon anledning så gick jag och köpte en stooor godispåse istället, sen umgicks vi och hade det jätteskojigt... Och du var så Du, du var så levande... Jag saknar dig som tusan, jag vill inte att du ska vara borta...

Det är så sjukt hur jag kan vara på jättebra humör, och sen är det som att få en enorm käftsmäll, när känslan av att du är borta slår till igen... Det är som att en enorm dunkande tomhet breder ut sig på nolltid i hela kroppen och tårarna kommer rusandes. Igen.

Jag tycker att jag ser döden överallt, det känns som att vi människor är så bräckliga och kan försvinna så enkelt... Det räcker med att någon annan sätter sig i en bil onykter så kan det innebära döden för en människa som kanske är på väg hem till sin mamma och pappa... Det räcker med att ramla ur ett fönster för att man somnat där onykter så kan allt vara slut... Det hörde jag av en vän för bara ett par dagar sen, det var en kille som hade somnat full sittandes i fönsterkarmen och trillat ut på gatan, tre våningar längre ner.. Hur meningslös är inte en sån död?
Lika meningslös som din Simon, jag kan inte fatta att du som alltid varit så mycket, så levande, inte finns längre?
Vart är du nu? Har du det bra, är du ensam?
Jag hoppas att du har det jättebra... Jag måste tro att du har det jättebra♥

Jag saknar dig så enormt mycket och tänker på dig, det var bara det jag ville säga... Jag hoppas du vakar över mig♥


Helg, ljuva helg=)

Nu är det Söndag kväll igen och jag borde gå och sova, men jag känner att jag vill skriva av mig lite innan det är dags att skingra tankarna och nanna kudden..=)

Helgen har bjudit på en salig blandning av kalas, filmmys, bowling och budgetering.. Så kan det gå haha=)
I fredags kom Anders hit, kombon Marie var iväg på annat håll och träffade sina kompisar så det var bara vi två här hemma.
Vi hade ont i magen båda två av den där jäkla magkatarren som halva Sveriges befolkning lider av, så vi gick och köpte 3 filmer för 99 kr, proviva och en påse vindruvor innan vi kurade ihop oss hemma.
Sen kollade vi på "I now pronounceyou Chuck & Larry", en sjukt rolig film med Adam Sandler om två killkompisar som gifter sig med varandra för att den ena killens barn ska kunna få pengar om det skulle hända pappan något... Riktigt rolig med massa förvecklingar!
Igår var vi riktigt sega hela dagen, det var en sån lite jobbig dag för mig också, men sen blev det födelsedagskalas på skolans övervåning eftersom Katarina i klassen fyllde 25 i fredags, och Elin i klassen fyller 22 nu den 16 September. Det var riktigt trevligt med massa gott fika och en hel del trevliga kompisar till Katt som var på besök.. Allteftersom kvällen gick så bestämdes det att vi skulle vidare till Biljardhallen för bowling och en öl, så då gick vi dit till halv elva när vi hade banor bokade..
Jag spelade med Anders och två av Katts tjejkompisar, och jag har inte bowlat sen i höstas innan!
Så det gick som det gick haha, väldigt kasst med andra ord... MEN, jag avslutade med en strike när vi hade 2 minuter kvar att spela, efter att inte ha fått vare sig strike eller spärr under hela kvällen... Så jag var supernöjd ändå!

Efter det så knatade jag och Anders hem, för trubaduren på Biljardhallen var ändå så kass, speciellt efter ett par öl..:D
Sen satt vi på balkongen ett tag och bara pratade, det var riktigt skönt ute för att vara en natt i september... En sån guldkväll som kommer värma hela hösten hade vi♥

Idag har vi tagit det rätt lugnt, vi tog en trekvartspromenad längs med Vänern mitt på dagen men annars har vi varit otroligt sega hela dagen idag! Vi gjorde Hönökakspizza eftersom vi hade så mycket ingredienser kvar från gårdagens Hönökakspizza... Riktigt gott var det i alla fall!
Men nu har han åkt hem till sitt, kombon har kommit hem och blåst upp sängen och jag har suttit i någon timme och sammanställt våran investeringsbudget och resultatbudget för vårt företag i Entreprenörsprojektarbetet=))
Det är svårt men rätt skoj ändå! Extra svårt eftersom jag inte har en aning om hur ofta och mycket man måste amortera på till exempel ett ALMI företagslån på 150 000? Jag ska nog ringa och fråga imorgon, jag ser ingen vits med att sitta och göra en budget som är helt tagen ur luften;)

Nu är det dags att gå och sova, jag har en fullspäckad vecka framför mig med massa projektarbete, inspark för ettorna på onsdag, eventdagarna på torsdag och bröllop på lördag... Hej svejs=)


Intern verksamhetsanalys, externa faktorer, budget... Puuh!

Jag sitter i soffan och kollar på Idol, otroligt kul att se alla grymma och mindre grymma människor haha... Jag undrar över alla människor som kommer dit helt övertygade om att de kan sjunga, varför låter människor runtom dem tro det?
Vänlighet i all ära, men jag vill verkligen inte att någon ska säga till mig att jag kan sjunga om det låter skit... Snacka om skev självbild :S

Idag har vi kört stenhårt med vårt gruppprojekt i Entreprenörskaps-kursen vi läser. Henny och Lisa kom hit vid 9.30 imorse, när jag och Marie satt och åt frukost, sen blev det tänka av!
Det känns så rörigt när man ska skriva ihop intern verksamhetsanalys, externa faktorer som påverkar, konkurrenskrafter, utveckla affärsidé, vision, sätta ihop en budget... Alla delar hör liksom ihop med varandra men ska definieras olika beroende på vad det är som skrivs.. typ. Haha=)
Men vi har kommit en ganska bra bit på väg, och vårat projekt känns ändå väldigt bra!!
Det är bara budgeten som vi sliter vårat hår över litegrann, det gick så långt så jag ringde upp ett försäkringbolag och diskuterade försäkring av just uthyrningsfordon haha... Sen avslutade jag bara och sa att vi skulle räkna på budgeten och höra av oss om vi tyckte det gick ihop :P
Vid halv sex gav vi upp och stekte pannkakor istället, sen blev det inte så mycket mer vettigt gjort idag.
Men det har vart en trevlig dag, och det känns som sagt som att vi ligger bra till=))

Imorgon är det föreläsning 9-12 som gäller, sen är det HELG! Då hoppas jag att min älskling kommer hit så jag får mysa med honom♥

Föreläsning om Kreativitet

Idag har vi haft en sjukt inspirerande föreläsning av PA Ståhlberg, om kreativt tänkande. Eller rättare sagt; om att tänka det otänkta!
Det är lite roligt att vi får en sån föreläsning i vår utbildning som för andra företagare (både nationella och internationella!) kostar ca 75000 kr... Helt galet!
PA var sjukt bra på att föreläsa i alla fall, det här är nog den skoldag som har gått snabbast av alla, trots att vi nästan körde på utan avbrott mellan 9-12 eftersom alla var så inne i det!
Vi fick bland annat lära oss två olika tankemodeller om att tänka kreativt istället för logiskt, båda två var väldigt bra när vi väl fick in snitsen på dom!

Vi fick oss en väldigt bra lektion i hur hjärnan fungerar när den jobbar efter gamla invanda mönster också, riktigt intressant!
Men även lite hur vi kan jobba med att bryta gamla mönster och få in nya tankemönster i hjärnan...

Visste ni att vi är väldigt mycket mer kreativa som fulla än som nyktra?
Hjärnan skippar helt enkelt alla gamla tankemönster och hittar helt nya vägar till nya, kreativa lösningar!!
Enda problemet är väl att såväl nyktra människor runtom såväl som vi själva i nyktert tillstånd dagen efter, har svårt att förstå de kreativa kopplingarna vi gjorde i onyktert tillstånd... Vilket gör det väldigt svårt att få ut de idéerna och omvandla dom till färdiga att sätta i verket ;)

PA har även skrivit en bok på kontrakt som heter;
"Tänk kreativt. Gör det oväntade. Bryt mot mönster och hoppa över det redan tänkta."

Vi var i alla fall en 10-11 stycken som bestämde oss för att köpa den, den verkar väldigt intressant!!!
Till att börja med får man vända den bakofram och upponed för att kunna läsa den.. ;)


Då var det dags igen!

Då var det dags igen, imorgon är det dags för första dagen i skolbänken igen=)
Idag har vi varit på Röda Kvarn och presenterat våra Liaplatser (Lärande i arbete) för alla nya ettor och allas respektive handledare.
Jag hade min presentation precis efter fikapausen vi hade vid 10, och jag var så nervös så jag fick inte ens ner kanelbullen till kaffet haha...
Jag var så nervös under början av presentationen så jag hörde själv hur rösten var på gränsen till att darra verkligen, och jag var tvungen att kolla jätteofta i mina små fusklappar fast jag egentligen visste exakt vad jag skulle säga!
Så döm om min förvåning när jag efter min presentation fick höra av Helene, min handledare, att Robins handledare Lennart som satt bredvid henne, sa till henne under min presentation att jag verkligen hade en jättebra utstrålning, gjorde en jättebra presentation och verkade väldigt jordnära och trygg i mig själv!
Jag som alltid ser mig själv som en väldigt osäker människa i mitt huvud, men det märks tydligen inte, det är ju bra;)



Det gick förvånansvärt bra med presentationen, trots att tankarna hela tiden fanns i bakhuvudet varför jag var tvungen att avbryta den lite i förtid... Jag fulade hela presentationen lite, jag sa inte rakt ut att jag var med under hela festivalen, men det lät ju definitivt så..
Susanne, min andra handledare, var också där och lyssnade. Hon hade tagit med sig ett ex av Blue Eyed Blondes EP åt mig, helt underbart! De spelade på en Torsdag i Trägårn´ i somras, speciellt "Maneater" är grymt bra=)

Nu på eftermiddagen/kvällen så har jag varit i Mariestad med Sophie och Terror och träffat Viktor för första gången på ca ett halvår, helt sjukt hur fort tiden går!
Sophie skulle fota Viktors band Billion Dollar Man så de kan skaffa lite snygga t-shirts och grejer, så vi passade på att fota de utanför den numer graffitipimpade silon i Mariestad, som ska rivas snart..

Nu ligger jag i sängen med laptopen på en nyinförskaffad laptopbräda i mjukisar, med en kopp chai te på nattduksbordet.. Livskvalitet kallar jag det, men jag börjar bli lite dåsig så ska sova snart...
Blev förövrigt Kombo igår (Kompis-sambo) med Marie min klass, så just nu är det rätt mycket saker här i lägenheten! Men det blir bra, bara jag får vänja mig vid att vi är två.. Väldigt skönt att det är någon mer som stökar runt här i lägenheten, det blir mer hemkänsla då=)
Idag när jag kom hem fanns det färdiglagade lasagnetter till exempel, verkligen inte helt fel haha;)
Nej nu ska jag zappa lite till, sen är det definitvt att sova inför morgondagen=)

Hemma hos Anders

Jag sitter hemma hos Anders och försöker jobba på redovisningspresentation av LiAn tills måndag men det går inte så bra...
Simon dyker upp i mitt huvud och det gör ont, jag saknar honom så jag inte vet vart jag ska ta vägen..
Att jag sitter och lyssnar på Camela Leierth:s musik på Spotify gör kanske inte saken bättre, jag älskar hennes musik men den är väldigt sorglig... Tack Linda för att du fick mig att lyssna på henne, den är lite tröstande samtidigt♥

Jag sitter och tänker på allt som utmärkte Simon, det går aldrig att få tillbaka och jag blir så arg!!!!
Men jag kan inte vara arg på Simon, jag är arg på att det aldrig verkar finnas någon ände på skiten som min familj får utstå... All sorg och smärta, är det någon som testar hur länge vi ska orka stå ut innan vi ger upp?
Har vi gjort något ont som gör att vi förtjänar det här?

Simon brukade alltid sno min mobil på min födelsedag när jag bodde hemma, och så slog han in den i presentpapper och gav tillbaka den när jag fick frukost på sängen av familjen... Såna småsaker som var internt mellan oss som bara är borta, som aldrig kan bli ersatt på något som helst vis..
Så jäkla dryg, och så jäkla svårt att motstå att älska honom♥

Hela jag känner mig som en gumma på 70 just nu med sorg i själen, problem med både knän, fötter och magen, och på det en redig infektion i en krånglande visdomstand.. Den ska jag iaf fixa imorgon så då blir det lite bättre kanske=)

Vissa dagar gör jag allt för att slippa tänka på dig Simon, förlåt för det! Jag sysselsätter mig och fokuserar på annat för att slippa vara ledsen ett tag, för att slippa smärtan.. Men det betyder inte att du inte är med mig hela tiden♥

Jag och Simon i höstas när jag var hem och hälsade på till Fars dag♥

Trollkarlens lärling (The sorcerers apprentice)

Filmen Trollkarlens lärling var grymt bra! Den innehöll allt som jag gillar med filmer, både magi, kärlek, action, biljakter, självförverkligande och ett lyckligt slut!



Så det blev en riktigt mysig kväll, först att få träffa lite saknade klasskompisar hemma hos Elin och sen att åka till Skövde med Sophie och ta en promenad och se en skitbra film på bio=))

Imorgon ska jag till Elin och umgås lite och fika, sen ska jag fila på min presentation tills måndag...
Innan Marie flyttar in på lördag (ändrat datum) så måste jag både rensa ur garderober och storstäda också.. Så hon inte tror att hon har flyttat in i en svinstia haha=)

Nu ska jag krypa ner i sängen och zappa lite innan det är dags att sussa... Hade vart mycket mer lockande att krypa ner om Anders hade varit här, men men=(
Jag kanske åker dit imorrn kväll för att få mysa lite, vem vet=)
Natti natti!

RSS 2.0