Sommar, sommar, sommar...

Sommarvärmen fortsätter och det är så varmt i vår vindslägenhet så jag nästan tuppar av om dagarna... Nu är kl halv nio på kvällen och vi har fortfarande 30 grader varmt inne!!! Men det funkar, jag får gå runt i underkläder helt enkelt haha=)

Jäklar vad skoj det var att få utforska det riktiga Scorpio på jobbet nu natten som var! Jag mindes faktiskt mer än jag trodde att jag skulle från e-learningen. Det är typ 100% effektivare än Fidelio i vilket fall, logiskt och lätt att förstå! Heja heja :D
Och vilken skillnad på att sluta 4 istället för 7 imorse, gud vad skönt det var! Vid 12 klev jag upp och hade ändå sovit i ca sju timmar, jag var såpass pigg att jag tog ett pass på gymmet och svettades som aldrig förr innan jag tog en promenad hem i solen. Sen hann jag till och med ligga i solen och läsa efter att jag ätit lite, duschat, sovit i två timmar till och äter nu mjölk och müsli med bananskivor i... Varm mat orkar jag inte ens tänka på:S

Får se hur pigg jag är imorgon haha, jag är lite seg i huvudet just nu. Men det ska nog lite kaffe och cykelturen ner till jobbet ordna! Jag och Sofia ska rocka Scandic inatt! Eller åtminstone försöka få pli på Scorpio och inte bli alltför fnissiga tills sju imorrn bitti;)

Hehe

Ojsan hoppsan, jag har så mycket annat ibland så jag glömmer att kika in och uppdatera här;)
En snabb uppdatering sen sistens då;

Förra veckan jobbade jag natt måndag och tisdag och spenderade även ett par timmar framför e-learningen av vårat nya bokningsprogram som vi går live med imorgon! Yeay!

Midsommarafton var mucho trevligt, den spenderades hemma hos Therese med hennes ny hitkomna älskade Troy (de träffades när vi var på NZ och blev kära oh han har alltså flyttat hit till Sverige nu!). Bille, Klas, Elin och Mikaela från klassen kikade också förbi, det var en mycket trevlig kväll!

Resten av midsommarhelgen var också en mycket trevlig upplevelse. I lördags blev det en otroligt slapp dag. Vi kom hem från Göteborg, storhandlade, tog en promenad på Spikön och somnade i soffan efter filmen Trassel och ett fat med negerbollar. (Nej snälla ta inte illa upp för jag menar absolut inget illa, det bara heter så lika naturligt som vit-, gul- & rödlök, lika naturligt som att turister på Nya Zeeland kallas pakeha vilket är maori för vit gris!)
Igår började vi den underbara dagen med att ta en flygtur i fippen, ett litet 2-sitsigt plan. Superfint med det vackra vädret! Vi flög bland annat över Överby som såg ut som dockhus och ut på landet. Efter flygturen slappade vi lite innan vi ryckte tag i oss själva och åkte till gymmet en sväng. Välbehövligt och väldigt skönt efteråt!
Men vi kunde bara inte med att sitta inne när det var så fint ute, så sen tog vi en motorcykeltur ut längs kusten i tre timmar... Helt underbart!! Helt klart den bästa söndagen på länge:D

Idag har jag varit i Lidköping och träffade Ulrika och Sophie i klassen, gud vad jag gillar den stan! Den är himla mysig=)) Vi tog en lunch på Bakgårn´och sen gick vi lite på stan. Eller, Sophie var tvungen att åka men jag och Ulrika fortsatte på stan en bra stund till!
Jag hittade en görsnygg svart lite kortare kavaj till examen (och många, många fler tillfällen), Hawaiian Tropics spf 15, en Dove summeglove och ett par svarta capri leggings. Hela kalaset gick på 370 kr, det var väl inte illa? Jag känner mig i alla fall otroligt nöjd!
Ulrika bjöd mig på fika på B3 innan jag skulle hem, hon är så himla gullig! Det var skoj att träffas... 
Och jag slapp betala bussen hem för kortterminalen var trasig! Moahahahah, jag älskar när sånt händer;)

Nu har jag landat, ätit lax med kokt potatis, grön pesto och två morötter och ska dricka en kopp saffrans- & chilithé... Sen ska jag repetera lite Scorpio, vårt nya bokningssystem på hotellet som vi går live med IMORGON. Wiiie vad skoj det ska bli! Jag gillar det nya systemet, allt känns så logiskt i det på något vis.

Nej, tjingeling!

I partytältet med midsommarmaten och snapsen!

Therese dansar runt midsommarstången som jag, Anders, hon och Troy pyntat!

Jag & världens bästa Anders i fippen♥

"Lilla" köpcentret Överby

Min nya kavaj! Jag älskar den;)

It´s raining man!

Jäklar vad jag har sovit gott inatt! Igår blev ju en heldag med bara bakiströtthet och slappande... Tog en promenad till Coop och sen bakade jag citronmuffins (som blev torra av ngn anledning:S) och lagade mat. Anders var också heltrött eftersom det var hans sjätte arbetsdag i rad, idag är den sista innan ledighet. Så vid kl 22 igår kväll kröp vi i säng och somnade som stockar, jag sov så hårt så jag inte ens vaknade när han klev upp och åkte till jobbet vid 8-tiden... Det har bara hänt väldigt enstaka gånger förrut!!!

Det regnar ute idag också men jag ska fanimig gå i regnet till gymmet i alla fall, jag känner att min kropp kan behöva det efter denna helgen:D Attans att paraplyet är kvar hemma hos Anna sen i fredags bara...
Jag känner mig väldigt pigg idag också vilket är skönt, jag hör grannens väckarklocka snoozas om och om igen genom vardagsrumsväggen och känner igen den känslan... Men inte idag!

Jag köpte precis en e-bok som jag ska läsa efter gymmet också, "Rockstjärnestatus i din vardag" heter den och är skriven av Cecilia Kärvegård. Den handlar om hur man kan pigga upp sitt liv när allting går på autopilot, som det kan kännas ibland. När livet känns enformigt och lite händelselöst som det kan göra av och till.. Så det ska bli riktigt intressant läsning!

Nuska jag klä mig och försöka ta mig till gymmet utan att se ut som en dränkt katt när jag kommer fram!

Tjingeling :)

Gääääsp

Hihi det blev visst lite vilt igår med swaniatjejerna...
Vid fyra åkte jag och Emma hem till Caroline och blev bjudna på kycklinggryta, mums!! Vi gjorde oss klara och drack lite cider innan vi tog en taxi hem till Anna, där Marianne redan var, för att förfesta. Och fy fan vad många olika drinkar vi drack! Anna is the king of drinkar!!! :D

Hon blandade white russians, strawberry daiquiris, mojitos, pink russians (som vi uppfann haha, white russian med jordgubbar i... farligt god!!)... Och så lite whiskey och cider på det! Och himla skojigt hade vi, satte på musik från youtube från olika årtionden och sen dansade vi i hennes vardagsrum..  Jag har en del roliga bilder från igår!!!
Jag tror vi gick ut runt elva och mötte upp Petra som jobbat kväll, och då hann vi med i alla fall tre olika ställen innan allt stängde vid två! Dansade en hel del gjorde vi:D Sen blev det den obligatoriska fyllematen, namnam..;)

Idag är jag lite seg, vaknade vid ett först haha... Men jag har fått i mig frukost och mängder av vatten och mår faktiskt bra! Aaaaaaningens huvudvärk bara:D Jag har till och med sökt ett par jobb och jag borde verkligen ta mig ut ich gå en sväng... Men är lite trött som sagt;D

Fredag

Usch det regnar och är grått ute idag.. Jag saknar min familj en del och väntar på att mamma ska ringa, Anders jobbar dag. Naglarna har jag gjort fina för utgången ikväll i alla fall, det är skoj att få måla dem ibland eftersom vi inte får ha starka färger på naglarna på jobbet :)

Det är en deppdag litegrann än så länge men det ska nog ändras på senare... Men just nu nöjer jag mig med att sakna familjen och Simon en stund, att landa i det som är.

Jag Kommer

Jag Kommer av Veronica Maggio är lätt min bästa träningslåt just nu! Eller träning.. Jag lyssnar gärna på den vad jag än gör! Men den är så skönt just under träning, jag blir glad i hela kroppen och allt går lite extra lätt.
Jag var och gymmade idag, nu har jag lyckats gymma varannan dag sen jag skrev in mig vilket jag är sjukt nöjd med och tänker försöka fortsätta göra också! Jag gillar verkligen mitt träningsprogram också, det är perfekt och skönt att köra=))
Annars fick jag hoppa in och jobba (betalt, det ni!) mellan 7-11.30 idag och sen har jag skrivit exa i ett par timmar. Förstår verkligen inte varför jag inte satt igång tidigare när det är den roligaste biten kvar nu - att sammanställa resultat och analysera och dra slutsatser utifrån dem. Men jag gillar det! Jag tror och hoppas att jag komemr få bra betyg på det också, jag har en bra magkänsla :D

Nu ska jag äta ägg och sen hoppa in i duschen. Imorgon ska jag också hoppa in som betald extrakraft men i frukosten, efter det ska jag köra lite utbildning och sne en propp- och säkerhetsrunda... En skön dag!! Sen efter det lite mer exa tror jag... Och fredag utgång med swaniabrudarna! Svanarna haha;)

Tjingeling

Namnam

Vilken otroligt ansträngande dag det har vart idag! Eller inte... :D
Jag gick upp vid halv nio oxh åt frukost, sen vid nio tog jag en morgonpromenad till Coop för att handla hem lite diverse saker. Efter det har jag så sakta men säkert kommit igång med examensarbetet, jag ska verkligen få klart det denna veckan har jag bestämt mig för! Och för att motivera mig själv ännu mer så har jag även bestämt att om jag blir klar denna veckan så ska jag gå till frisören och slinga håret, blir jag inte klar så får jag vänta tills jag får pengar nu i slutet av juni... Det är visserligen inte så långt kvar tills juni är slut men det är ändå en liten extra motivation så;)

Annars har jag bara vart på ett utbildningsmöte på Swania i 1,5 timme och sen tog jag en fika med lite härliga arbetskompisar. Efter det tog jag en sväng på stan med Sofia innan jag gick hem och lagade mig lite avokadosoppa. A är ute o grejar med chevan som vi förhoppningsvis får såld imorrn, hoppas!!! Själv ska jag iväg och gymma om ganska exakt en timme, med Caroline som sällskap... Det ska bli skönt! Sen blir det till att laga riktig middag, soppan ska jag ha som lunch denna veckan tänkte jag... Synd bara att avokadorna var aningens för omogna så det blev en liten besk bismak på soppan :( Annars är avokadosoppa nog en av mina absoluta favoriter! Den och gulasch... och potatis & purjolökssoppa också! Soppa är underskattat :D

Nej nu ska jag göra lite vettigt! Sen gymma;D


Jag gillar verkligen den gröna färgen som blir=))

Puuh!

Vart tog helgen vägen?? Den bara försvann och jag hängde nog inte riktigt med där haha=) Men skoj har den vart!
I fredags jobbade jag kväll med Caroline och fick vara med om massor av fart och fläkt då det var studentfest på hotellet... Lite sorgligt så klart eftersom även min lillebror hade tagit studenten i år om han fortfarande levt.... Men det är inget jag kan ta hänsyn till på jobbet, det är som att stå på scen som en kollega förklarade det i början. Man väljer att gå dit och utföra ett bra jobb, då är det bara lämna allt annat hemma... Lättare än man kan tro, det är som att kliva in i en roll litegrann för att bete sig på rätt vis, ta på receptionistansiktet så att säga;)

Jag fick sörja lite över telefon med mamma istället, hon berättade att någon har lagt en studentbukett på Simons grav och att hans klass hade skålat till hans minne på deras student... Väldigt fint tycker jag, trots att det även gör ont..

Igår var jag och Anders och gymmade, det var första gången jag körde igenom mitt gymprogram så att säga, och det gick bra! Jag var helt slut efteråt och har fortfarande ont i lår/mage/axlar men det är ju bara ett bra tecken. Imorrn kväll ska jag pået igen med både Caroline och Anders som sällskap, det ska bli gött!! Det är en bra mix av kondition och styrka så jag är pepp till max just nu på att verkligen träna upp min kropp och få lite muskler istället för daller;)
Sen igår var vi hem till Caroline och grillade och drack, supermysigt var det!! Vi var ett härligt gäng och det bjöds på snacks, hallonpaj, fördrink, modellerande med Ida & Rasmus, felhörning (I fuck like a priest!) och massor av skratt... Mer såna kvällar i sommar tack, så kommer jag få ett lååångt liv :D

Idag har vi bara chillat och inte rört på oss mycket alls... Jag gjorde en kraftansträngning och bakade en blåbärspaj eftersom jag lovat att göra det tills vi blev hembjudna på middag hem till Anders mamma. det var mysigt! Hemlagad lasagne och sen blåbärspaj med glass är inte helt fel! Så nu har vi rullat hem igen och min snygging är i duschen. Stackaren har ju långveckan nu - 7 dagar i sträck då han börjar innan sex på morgonen och långa dagar.. Själv jobbar jag totalt 4,5 timme på Swania nu i veckan men ska å andra sidan få klart mitt examensarbete har jag bestämt.. Så det blir ingen ledighet för det inte!

Natti natti!

Hot hot hot..

...har det vart här idag! Varmt och kvavt... Inte för att jag klagar, jag älskar att det är varmt ute! Det är bara den  fåfänga sidan av mig som inte gillar att vara klibbig och svettig varje gång jag ska någonstans eller rör på mig;)
Jag sov dåligt inatt också så det känns som att det blev en lång dag på jobbet! Tur att det var lite action bara så jag inte bara behövde stå stilla=))
Efter jobbet har jag hämtat ut min nya magmedicin, inte omeprazol denna gången... Förhoppningsvis funkar denna bättre mot min magkatarr eller vad det nu är som spökar.

Jag och Jennie gick på stan också och det blev tre bra basplagg inför resterande sommaren inköpt. Ett par beiga knickers, ett kornblått linne och ett par svarta korta cykelbyxor med spets längs kanten... Superfint alltihop! Egentligen ska jag absolut inte shoppa denna månaden men nu fick jag tillbaka skatten idag och behövde verkligen så då fick det gå;)

Jag älskar verkligen att laga lättare sommarmat nu när det är så här varmt, idag fick det bli lax, omelett med paprikabitar och dragon och lite körsbärstomater... Så simpelt och gott!!! Kolla själv;


Namnam!

Goa tisdag=)

Det har vart en riktigt go tisdag idag! Trots att det åskade och regnade så hårt inatt så jag hade svårt att sova, trots att jag älskar åskoväder! :(
Jag har jobbat med Caroline hela dagen och fått ha koll på vad som ska göras så jag vet att jag kan allting... Sen har jag även gått igenom säkerhet (väldigt bra strukturerad!) och diskuterat lite jobbtider för i sommar, en väldigt bra dag!

Efter jobbet följde jag med Caroline hem och träffade hennes supermysiga barn och hennes trevliga karl... En riktig familjemiddag fick jag! Det var superskoj, jag känner av ibland att jag har lite social torka haha;D Nu ska jag snart ut på kvällspromenad med Sofia, sen ska jag chilla lite (kanske bygga klart mitt hus på the sims som jag påbörjade häromdagen haha:P). A jobbar natt så han blir sen, det blir egentid ikväll med andra ord=)

Nu ska jag ut o röra på mig och få lite (kvav) luft... Ha det gott alla!

Sommar!!

Nu börjar det ta sig, två underbart fina dagar vad gäller vädret... Mer av den varan tack! :D
Helgen blidde ganska produktiv ändå, vi var på kalas i fredags som innehöll mängder med god mat och gott fika, tipspromenad och kubb... Igår var vi ute på Dal hela dagen, jag körde åkgräsklippare för första gången i mitt liv (grymt skoj hihi:P) och klippte allt gräs medans A tvättade hojen.. Sen solade vi, grillade korv och mös med alla kissar, stora som små=))

Idag har jag jobbat 9-12, sen kom jag hem och bestämde mig för att städa. Sagt och gjort, nu har jag städat och bäddat rent så nu har jag förtjänat en kopp kaffe;) Nu ska jag flirta lite med karln när han komemr hem så hoppas jag få ha golfen imorgon, för isåfall ska jag till Lidköping och luncha med underbara Ulrika! Hoppas hoppas hoppas... Men det ska nog inte vara några problem tror jag=))

Här är lite bilder från går:


Kissebebisarna som bara blir större för varje gång jag ser dem=)



Är jag inte bara naturligt grym på att klippa gräsmatta, eller vaddå? Sen att det blir lite spår efter åkgräsklipparn haha....;)

Kristi Himmelsfärd

Hmm, jag hade förväntat mig lite bättre väder idag! Vädret vi hade igår och i förrgår hade inte suttit fel när man är helt ledig och allt;) men men, en promenix ska det allt bli i alla fall, en ganska redig en också;)
Jag har fått mina allra första betalda extratimmar denna helgen också! 3 timamr på fredag och 3 på söndag då det kommer vara ganska mycket att göra med diverse saker... Wiiie! Så nu är praktikantskylten utbytt mot en skylt med mitt namn på, jag avancerar mig uppåt sakta men säkert:D

Annars komemr helgen bjuda på kalas på fredag kväll och förhoppningsvis lite solande, jag håller tummarna... Men nu har jag en snygg karl hängandes över axeln så nu ska jag gå<3

RSS 2.0