Hemma hos la familia=)

Nu sitter jag vid syrrans dator i Vittinge, det är skönt att få träffa släkt och vänner igen=))
Igår hade jag mys och kvalitetstid med Carro när jag landade i Uppsala, det var riktigt härligt!! Sen kom Tom och hämtade oss så då fick jag träffa min älskade kusin också:D

Idag har jag rensat bland alla mina krtonger på vinden, jag hittade kort från när jag var liten och tusen anteckningsböcker som jag haft i skolan... Men de fick ryka trots nostalgin, vad ska man ha dom till senare liksom? Mellan 50-60 böcker har jag rensat som ska bort haha, jag var en riktig läslus som liten!
Idag har jag också hälsat på lillebrors grav, den var fin trots att gravstenen inte kommit än. Mamma och pappa har köpt en stor lykta där de satt i Simons nalle och en röd snickersbil som han alltid haft framme... Det var jobbigt men samtidigt fint att vara där en stund och sakna Simon♥
En fika hos mormor och morfar blev det också, de ska också flytta nu i slutet av november så det var sista gången jag fick träffa dom här i Heby=)

Nu har jag precis käkat tacos med mamma, pappa och Linda, så snart är det dags för fredagsmys! Jag kan inte ens skriva ordet utan att få upp reklamjingeln i huvudet haha...
Jag saknar min Anders lite men det är det absolut värt med tanke på att jag får mysa med min familj♥


Gött=)

Håret är färgat, väskan packad, disken diskad, soporna utburna, busstider till & från Skövde checkade... Nu ska jag bara sussa sött så åker jag hemhem imorgon.
För mycket mys med familj och släkt, men också hälsa på min lillebrors grav...
Klockan är över 12 nu, så grattis på namnsdagen Simon♥

Men jag då mitt jävla pucko?!

Haha, när jag väl kom in i projektarbetestänket och fick gjort ett grymt bra InDesign dokument med de fem konkurrenskrafterna för gästhamnen så var det visst lite svårt att komma ur funderingarna igen!

Jag skulle gå till Ica och hämta ut ett paket, årets första inköpta julklapp! Så jag lade ur plånboken för att slippa ta med hela handväskan, ångrade mig och tog handväskan och gick till ica. Men plånboken låg kvar på skostället hemma hahaha! :p
Jaja, virrpanna det är jag det;)

Preperiod

Usch jag försöker verkligen fokusera på att jobba med mitt moment i vårt grupparbete just ny, men min hjärna vill bara inte tänka i de banorna! Istället glider den in på tankar som vad jag ska packa ikväll för att ta med hemhem till Vittinge imorgon, skumtomtar, hur skönt det ska bli att träffa min saknade familj, skumtomtar, om jag ska köpa ett externt minne nu eller nästa månad, skumtomtar... Ja ni förstår :D

Har haft socker i huvudet hela dagen idag, men sen kom jag på att det är preperiod så det är nog därför jag har såna cravings;)
Ikväll blir jag gräsänka hemma också eftersom kombon ska iväg, så då vette fan om det inte blir lite skumtomtar och true blood.. :D Kanske. För egentligen borde jag packa, både inför helgen i Vittinge och för flytt, skriva mer på både hemtenta, examensarbete och projektarbete och skriva en lista på vad jag behöver köpa inför nya zeeland.. Idag köpte jag faktiskt solskyddsfaktor 30 att ta med, så jag slipper bränna mig det fösta jag gör när jag anländer=)

Tiden går så fruktansvärt fort, igår kväll betalade jag sista hyran för den här lägenheten vilket känns både bra och sorgligt.. Det är trots allt min första egna lägenhet, jag kommer sakna den lite=)
Men det kommer inte göra så ont med tanke på att jag flyttar ihop med världens underbaraste Anders, wiiiiieee!♥

Jag och Anders i somras när vi tog en hel bildserie bakom en kudde hahaha, vi är ena riktiga muppar ibland♥

I Anneli

Haha jag hittade en helt sjuk serie på svt play som heter I Anneli! Den är sjukt rolig om vardagsnojor och sånt, klockren!!

Jag har bara sett första avsnittet än men ska definitivt se flera haha;)


Myspys

Ikväll är det tvättning som gäller, och då passar jag på att jag tvätta sängkläder så klart...
Det måste verkligen vara det skönaste som finns, att krypa ner i en renbäddad  säng! Ändå bättre om man har duschat precis innan;)

Jag funderar starkt på att gå och köpa lite skumtomtar också, premiären var igår och de är precis lika goda och precis lika beroendeframkallande som jag minns dom!
Godaste som finns!!!!


Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1775083/piscesofme?claim=dgsx8fu2q3p">Följ min blogg med bloglovin</a>

Nu har jag börjat följa bloglovin! Verkar praktiskt, jag får mail när de bloggare jag följer lägger ut nytt :D

I-landsproblem...

Jag sitter hemma hos Anders och lider av ett i-landsproblem just nu haha...
Igår fick vi totalt stopp i ena vasken i köket vilket gjorde det väldigt krångligt att diska, men eftersom Anders hyresvärd skulle fixa problemet idag så bestämde vi oss för att vänta med disken en dag. Det är alltså behållare från 70-talet som sitter under så vi fick inte isär dom själva, de kändes så jäkla sköra!

Så nu när hyresvärden precis vart här (de var visst så sköra som de kändes!) så har vi inga vaskar alls... Det är bara hål rakt ner i köksskåpet!! Det står disk överallt och det luktar apa i hela lägenheten... Jag har då att välja på att antingen disk i duschen (en golvdusch med enbart duschraperi som skydd för resten av badrummet) eller pallra ner mig i källaren som jag aldrig vart ner i och leta upp en vask och sen springa upp och ner med all disk i plastkassar... Suck.
Jag kanske ska nämna att Anders jobbar natt så han är inte här haha=)
Ja, jag tycker faktiskt lite synd om mig själv, jag försöker verkligen få lite flyt i mitt skrivande om Marstrands konkurrensstrategier men har haft så mycket annat i huvudet idag redan som det är.
Jag var hos tant fotdoktot imorse och det besöket gick på 1700 eftersom jag går väldigt snett och fel med mina fötter vilket innebar ett omedelbart inköp av anpassade fotinlägg och ett papper på tre olika träningsmoment för att stärka vissa muskler och förebygga felgång, med strikt ordination.
Shit happens!

En sak som känns mycket bättre är då att jag var på en av mina två inbokade praktikintervjuer idag och den gick galant! Men jag har inte svarat än eftersom de inte kan erbjuda anställning efteråt, så jag ska vänta och se hur det går på ställe #2 ;)

Jag har också flyttat hit första flyttkartongen, och till och med fått upp en av mina tavlor ovanför tv:n! Så nu känns det mer som hemma här♥


Första snön!

Idag kom med årets första snö här i Lidköping med dunder och brak! Nu är det soligt igen och den låg inte kvar så länge, men det var fint=))
Med första snön kom glöggdoften då ettorna köpte glögg och myste med, åh vad det luktade jul!! Jag både längtar och bävar efter jul i år.. Längtar för att jag älskar julen och det viset som min familj firar på med våra interna traditioner (bland annat är julstrumpa och julaftonsfrukost i vardagsrummet med blandning av julmust och sockerdricka ett måste!), bävar för att det blir den första utan simon...=(( Vi får se hur julen blir:)

Ikväll har Bille, Robin och Soffipropp anordnat halloweenhappening i skolan, så prick 18.30 ska vi vara på plats varmt klädda och nyktra. Jag är väldans nyfiken på vad det är som ska hända, hoppas det blir läskigt!
Anders kommer med också, det blir mys♥

Nu ska jag slänga ihop middag, det får bli kyckling, paprika, tomater från kinnekulle och keso=))

Studentmat

Japp nu var det dags igen att laga mat av det som fanns hemma, så här i slutet av månaden..;)
Blev bra mycket godare än jag trodde innan!
Det fick bli en köttfärsröra med majs, svarta bönor, creme på soltorkade tomater, fetaost, en gnutta honung, timjan, paprikakrydda och citronpeppar;) Riktigt gott!!!!

Jag hade en gång en dröm..

Jag hade en sån fin dröm imorse om Simon så jag grät jättemycket för att jag vaknade... Det var liksom en tröstande dröm på något vis, jag kände mig tröstad när jag vaknade.. Jag skrev ner den i word nu när jag kom hem från skolan, det jag minns av den.. Jag vet att det var något mer som hände innan de började men det minns jag inte nu=( Här kommer den i alla fall:

"Du var i en stor och hög vit garderob med guldhandtag, högst upp ovanför den pinnen där man hänger alla kläder.
Det hängde fullt av kläder på pinnen, jag kunde inte se vad som fanns bakom, om det var en vägg eller om det var öppet hela vägen upp. Det var inte en vanlig garderob, jag bara visste att det fanns som ett stort hus bakom, man kunde höra vardagsljud som mumlande röster och någon som flyttade porslin, kanske dukade ett bord? Jag fick känslan av att det här bara var en utgång därifrån, eller en utkikslucka typ.
Det var så pass lite utrymme kvar så vi såg bara dina axlar och huvud.

Det var jag, Linda och mamma och pappa som var för att prata med dig, du skulle förklara om varför du tog livet av dig.
Du berättade att du råkat få se livets väv, den väv som förklarar hur livet funkar och vilket mönster det följer. Därför ville inte ”de” att du skulle få leva längre, det är en hemlighet som ingen människa får veta… Jag såg en av klänningarna som hängde i garderoben, den gick i svart och rött och jag visste att den symboliserade livets väv, kanske till och med var den fast maskerad.
Efter ett tag skulle vi gå, jag vet inte om du sa att du var tvungen att gå eller om vi bara hade pratat färdigt.
När vi skulle gå så lämnade jag garderobsdörren på glänt, så du inte skulle känna dig instängd och ensam…"





Söndag

Nu står moussakan i ugnen och jag har skickat in en fotobok om Simon på framkallning.. Så snart har jag en egen liten minnesbok, det är en massa olika bilder på Simon och lite fina dikter jag har hittat på temat lillebror♥
Lite som en bok om fotspåren han lämnat hos mig trots tomheten som finns...

Senare vid sju ska jag iväg på yoga tillsammans med Katt för första gången sen i våras, det ska bli skönt. Jag blir så lugn av att gå på yoga=)


Rastlös..

Idag är en sån dag då jag är otroligt rastlös i själen... Jag och Henny gick inte hem från Elin förrän kl 2 inatt, vi satt och kollade på först Pretty Woman och sen Kapten Corellis Mandolin, båda två väldigt fina filmer=)
Jag borde verkligen städa OCH plugga (framförallt plugga), men jag orkar inte och har inte minsta lust till det.. Men vad gör jag istället? Absolut ingenting haha... Nu har jag i alla fall tagit fram köttfärs ur frysen så jag kan laga storkok av moussaka till veckans matlådor.
Och börjat forma tanken att kanske få ner balkongmöblerna i förrådet och inventera hur mycket flyttlådor jag har sparade från när jag flyttade hit..
Något nattbesök blidde det inte igår heller, det blev för sent för det.. Men jag stannade ju som sagt hos Elin bra länge och det var riktigt skönt med en helkväll=)

Jag hittade precis en blogg om en tjej vid namn Roxanna, som handlar om hennes kamp efter att precis haft cancer... Usch jag kan bara tänka mig hur hemskt det måste vara att ha cancer, jag som är extra känslosam idag fick tårar i ögonen av att läsa den.. Men hon verkar vara en stark tjej=)

Här är lite bilder från Marstrandsbesöket i fredags, det ska bli intressant att se vad vi kommer fram till för hållbar utvecklingsplan=)


Sköna lördag=)

Idag har det vart en riktigt skön dag som har rullat på utan att jag har märkt det!
Imorse började jag dagen på gymmet tillsammans med Katt, en klasskompis. Efter gymmet handlade jag lite förnödenheter hem och svängde ihop en egenkomponerad pyttipanna med modifikation.. Wokgrönsaker, kycklingfilé bitar och potatis, namnam!
Sen har jag putsat mina fönster eftersom det bara blir kallare och kallare och jag ska flytta ut sista november.. Totalt har jag putsat 14 rutor, plus båda sidorna av dem då.. Det tog lite i armarna som redan var trötta av gymmandet! Men det är skönt att få det gjort=)
Balkongmöblerna har blivit avtorkade och fått komma in i värmen också, dock inte hela vägen ner i källaren som planerat än haha=)

Nu har jag duschat och ska hem till Elin om en stund för lördagsmys med henne och Henny=) Det är folk som ska spela biljard men jag känner att jag får lite smått panik av för mycket människor på samma gång just nu... Så då är jag hellre hos Elin ikväll och äter tacos och spelar "den försvunna diamanten", mitt älsklingsspel från när jag var liten!
Eventuellt får jag nattbesök av min underbara älskling senare ikväll, det beror lite på om kombon tänker komma hem ikväll och hur sent det blir;) Haha=)
Jag hoppas verkligen det i alla fall, jag saknar karln så jag blir tokig när jag inte får träffa honom♥

Jag pratade med min älskade mamma för en liten stund också, och hon hade planerat en jättemysig grej tills jag kommer hem i slutet av månaden! Vi ska ut och rida islandshäst, hur mysigt som helst!!!! Det blir jag, mamma, lillasyster Linda, mostrarna med en respektive, min kusin Malin och hennes sambo Daniel... Wiiiieee!!
Jag blir glad i hela kroppen av att tänka på det, oj vad jag längtar!

Saknad=((

Usch vad jag saknar dig, min älskade lillebror...
Hur kunde det gå så här, vad i helvete var det som gick snett??
18 år, det är ju ingenting... Du hade verkligen hela livet framför dig med allt vad det innebär, du var en så självklar del i min tänkta framtid att jag aldrig ens funderade över tanken att du skulle kunna försvinna...
Igår var det exakt 2 månader sen du dog, försvann, togs ifrån oss.

Men visst är det konstigt att trots all smärta så kan jag ändå känna att mitt liv är så värdefullt?
Jag har fått upp ögonen för hur enkelt det är för någon att tas ifrån mig, jag är rädd för att dö och för att de jag älskar ska försvinna. Men jag känner också att det finns så sjukt mycket saker jag har kvar att göra och uppleva innan min tid är slut.
Jag vill ut och resa och träffa nya kulturer och människor, umgås med familj och de vänner som trots att jag är osocial av och till nu inte ger upp hoppet om mig. Jag vill skaffa barn, och att de barnen ska få växa upp med mig och Anders och våra familjer och ha det bra. Jag vill leva och vara lycklig, med hela min familj..

Sen kommer du alltid finnas i mitt hjärta, min lillebror... Jag kommer alltid känna att du saknas, och jag ska se till att mina barn vet om dig och vilken underbar morbror de kunde, skulle, borde ha haft♥
Jag saknar dina knäppa skämt och din underbara humor, dina upptåg och din besatthet av musik och bra stereoljud... Jag har ställt ett foto av dig just på min förstärkare för jag vet att du trivs bra där♥
Fan, det kommer bli en sjukt konstig julafton.. Vi ska ju klä granen tillsammans och sitta i vardagsrummet och dricka julmust och äta skinkmacka till frukost som vi alltid har gjort! Hur kunde du lämna det? Hur kunde du lämna oss att fira jul utan dig? =(

Det enda jag vill är att det här ska vara någon sorts sjukt skämt, att du hör av dig och ber om ursäkt för att du låtit oss tro att du dött fast du egentligen lever... Att du kommer tillbaka=( ♥

Simon en julafton♥

Egentid

Idag har jag verkligen haft egentid efter skolan och bara tagit hand om mig själv!
Jag började på gymmet och körde igenom hela kroppen i princip, det tog nästan 1,5 timme=) Efter det var jag till Willys och köpte hem satsumas och bananer, hem och lagade mat (spagetti carbonara på mitt vis, MUMS!) och sen tog jag ett långt bad med en skvallertidning som sällskap med ansiktsmask.. Snacka om tisdagskvällskvalitet ;)

Nu sitter jag i morgonrocken och snaskar satsumas och skriver med världens bästa Anders♥

Virrpanna är mitt mellannamn...

... i alla fall känns det så just nu!

Jag ligger så långt fram i planeringen just nu, och ibland förstår jag inte varför andra människor har svårt att hänga på så långt fram haha. Plus att jag liksom hoppar fram och tillbaka i planeringen hela tiden allteftersom människor har hunnit så långt i planeringen :D

Samtidigt som jag planerar för min praktikperiod nästa år mellan april-augusti, så planerar jag för nya zeeland där jag ska vara januari-april, när jag ska flytta in hos anders i början av december, när jag ska hem dels nu i slutet av oktober och dels till jul, examensarbetet som ska vara inlämnat juni 2011, och projektarbete och hemtenta som ska vara klart i december... Puuh! Examensarbetet har jag dessutom bestämt att jag ska vara klar med innan jul, den vill jag inte ha i bakhuvudet när jag är på Nya Zeeland;)
För att inte tala om att jag börjar bli lite smått stressad över tanken på att efter den 5 augusti kanske jag är arbetslös, om det inte finns chans till anställning på den praktikplats jag kommer att ha nästa sommar...

När jag och Anders var på Dal i helgen för att byta till vinterdäck på cadillacen så lyckades jag med bedriften att först låsa in och glömma min ena vante i ett skåp och sen glömma armbandet i badrummet... Så det är nog dags att vara liiite mer i nuet och inte ha all planering i huvudet hela tiden... Herregud, det är början av oktober och jag är stressad över julklappar som ska köpas in! Plus att jag måste köpa tågbiljetter hem över jul och de är redan hyfsat dyra...

Jaja, jag håller på med mitt examensarbete idag i alla fall, känns skönt att komma igång med min marknadsundersökning;)

Supergod studentmat=)

Ibland är det fruktansvärt tråkigt att laga mat, speciellt som student då man inte alltid har så många kronor i plånboken...
Så idag när jag kom hem så kollade jag igenom vad jag hade i skafferiet och kylen, och komponerade ihop en supergod, inte alltför onyttig studentmiddag!

Jag tog en burk med minimajs och en burk med bambuskott och stekte ihop i lite olja med paprikakrydda, citronpeppar och salt. Sen tillsatte jag några hot dogs i småbitar, samtidigt som jag kokade äggnudlar.
Sen blandade jag ihop allt i wokpannan med en halv tesked sambal oelek och lite soja och - voila!!
Riktigt gott blev det faktiskt!! Och sjukt mycket mat, det lär bli ett par matlådor haha=)

Nu ska jag äta klart min smaskiga anrättning, ikväll blir det musikquiz på Harrys med team Billes demoner=)

Greys Anatomy

Jag blev hemma idag haha, det där med att promenera bort halsont är ingen hit! Men nu vet jag det tills nästa gång, sen kanske man ska låta bli att powerwalka bara... Men jag kan liksom inte låta bli när jag är själv ute och går, benen sträcker ut sig av sig själva... Det är ju så skönt!

Swopen gick bra i alla fall, av hela säcken jag tog med så jag har bytt till mig en kappa, en klänning, en t-shirt, ett armband, en ring och två par örhängen=)) Gratis shopping i princip!
Sen bjöds det på mumsiga cupcakes som Therese bakat, och godis som Ulrika tog med=))

Nu sitter jag framför säsongsstarten av Greys Anatomy med en Varma koppen kyckling, laddar för att gå till skolan trots ont i halsen.. Det är nämligen min Lia handledare Helene som ska föreläsa för oss så det vill jag inte missa=)

Upp till bevis...

Jag har en teori som går ut på att om en människa blir sjuk av att börja träna, för att kroppen inte är van vid det, så måste man väl också kunna träna bort det?

Upp till bevis, jag har vart ute och powerwalkat nu i 45 minuter... Får se om jag är frisk eller helt däckad imorgon;)


Ett litet paket på posten=)

Idag hade vi en Lena från Gothia Cup som föreläsare, en riktigt härlig och lärorik tjej!
Dagens lektion har handlat om kommunaktion och hur man jobbar med ett så stort evenemang som Gothia Cup, det har vart riktigt intressant=)

På vägen hem hämtade jag ut ett litet paket med mina nya egendesignade visitkort från Vistaprint, texten blev lite liten kanske, men annars är jag jättenöjd=)
Halsen är det inge vidare med idag heller, jag knarkar färsk, riven ingefära i hett vatten med honung hela tiden... Bafucin funkar inte trots att de ska vara lokalbedövande:S

Nej, nu ska jag återgå till tvättstugan=)


SWOP

Så där, nu har jag rensat ur alla mina garderober, grymt skönt känns det!
Vi i klassen ska ha en så kallad swop kväll nu på onsdag där alla tar med kläder, böcker och smycken som man inte vill ha längre. Sen byter vi med varandra, och det ingen vill ha skickar vi till en klädinsamling!!
Det är vårt bidrag till något lite mer hållbart, varför ska man slänga sina gamla kläder när det säkerligen finns någon annan som skulle älska att få dem?

Här är mitt bidrag till vår swopkväll:

Två nya makraméarmband=)

Igår, den 3/10 gjorde jag två nya armband när jag och Anders ändå satt och slöade framför tv:n.. Ett som Billie beställt och ett till mig själv (så länge i alla fall;D)

Billes armband

Armband #2

Nya sidor

Jag har precis läst en blogg om dig Simon, av Gabriella. Tjejen du alltid har haft på en speciell plats i ditt hjärta.
Otroligt vackert skrivet och jag sitter och storgråter, jag har fått läsa om nya sidor av dig som jag inte alls visste om.

Varför har du aldrig berättat att G-et på din arm stod för Gabriella? Jag har för mig att du har sagt att det stod för ditt Counter Strike lag eller liknande.. Men jag förstår verkligen att det måste ha varit privat för dig, inget du ville riskera att bli retad för.
Jag har nog aldrig förstått exakt hur mycket Gabbi har betytt för dig, vad ni har haft för band mellan er. Men jag har aldrig frågat heller.
Det finns så mycket saker jag skulle vilja fråga dig om, så mycket jag skulle vilja be om ursäkt för och prata med dig om.

För mig har det alltid varit du och Linda, och så jag. Ni har alltid varit med varandra, jag har alltid varit lite vuxnare, tråkigare... Mer storasyster=)
Jag har aldrig varit den du har anförtrott dig åt, ibland kanske, men inte om sånt du har inom dig riktigt..
Som att du har bett Gabbi förlova sig med dig en gång, det hade jag ingen aning om.. Det är som en äldre sida av dig som jag aldrig sett, kanske för att du alltid har varit lillebror för mig.. Jag önskar jag hade fått uppleva den, och att jag hade fått se dig växa upp på riktigt. Skaffat barn, du hade nog blivit en skitbra pappa, rolig och busig♥
Jag hade velat få se dig flytta hemifrån och inreda ditt eget hem, för jag vet hur kul du tyckte det var när du hjälpte mig att flytta in i lägenheten jag delade med Vanja under sommaren 09.. Jag blev mest irriterad på dig haha, för jag ville bestämma själv! Men samtidigt var det så himla roligt att se dig så glad och peppad, för du ville verkligen bestämma vart allt skulle stå och hur det skulle se ut, hjälpa till att montera och fixa förstärkare och allt... Jag har så fruktansvärt dåligt samvete för alla gånger jag har varit irriterad på dig, men det kanske är sånt som hör till sorgen?

Speciellt sista gången jag verkligen fick träffa dig ordentligt, när du, jag och Anders åkte till Åland i juni när vi var hem och hälsade på... Och du glömde att ta din adhd medicin och var sådär intensiv som bara du kan vara, och jag blev så trött på dig stundtals... Förlåt, förlåt, förlåt!!!!! Jag kommer alltid ångra att jag inte tog mer vara på den dagen, att jag inte kunde lägga det åt sidan och bara njuta av att vara med dig, min älskade lillebror.

Jag ska åka hem den 28 oktober nu och hälsa på, men då kommer jag inte få träffa dig.. Bara gå till en grav och sakna dig, se kortet av dig på gravstenen om den har kommit.
Det är som ett sjukt skämt.
Det borde fan inte vara tillåtet att någon i ens familj försvinner som du har gjort, en sån här smärta borde vara olaglig att behöva känna...

När du hjälpte mig flytta in när jag flyttade hemifrån♥

På ålandsbåten i juni i år♥

RSS 2.0