Snart är det klart, på fler sätt=))

Anders och hans pappa har precis vart här och hämtat upp de sista större grejerna som köksbord, stolar och annat. Så nu är det ruskigt tomt här i lägenheten! Men vi har ju varadgsrummet kvar eftersom PK komemrpå tidsga och plockar möbler... Gött.

Frysen är avfrostad, ugnen rengjord både i, runtom och i lådan under.. De skåp som är tomma är urtorkade och klara.. Nu ser jag äntligen ett slut på den här flytten!

Imorgon är det kursavslutning med redovisning av våra hållbara utvecklingsplaner, det ska bli skoj att höra vad alla andra grupper kommit fram till! Sen ska ettorna lussa för oss och imorgon kväll blir det avslutningsmiddag på Bakgårn´... Det kommer nog bli både en hel del skratt och tårar imorgon! För även om de flesta av oss kommer ses på Nya Zeeland inom en väldigt snar framtid så är imorgon ändå slutet på vår tid här i Lidköping med allt vad det innebär... Jag har verkligen haft det så otroligt roligt här, och lärt mig så mycket nytt! Dessutom har jag lärt känna en hel del underbara människor som jag hoppas kommer finnas kvar i mitt liv även efter utbildningen!

På tisdag blir jag sambo med Anders, jag ryser lite av lycka bara av att säga det ordet.. Det ska bli spännande, första gången för oss båda att bo tillsammans med någon! Nej, nu ska jag ner o vända tvätt med kombon..
Natti natti^^

Lillebror♥

Jag drömde om Simon inatt och känner att jag måste skriva ner den innan de försvinner ur huvudet när mer vardagliga tankar tar plats...
Jag var så glad, jag satt i en bil och Simon körde, han var också jätteglad att få köra. Vi pratade, men jag minns inte om vad. Vi skulle hem till mamma och pappa vet jag, de väntade på oss.
Sen var vi bakom mamma och pappa på altanen där de stod och spana ut genom fönstret efter oss, mamma var så glad så hon stod nästan och hoppade. Precis när jag sträckte fram handen för att röra hennes axel och säga att vi var precis bakom så vaknade jag.. Och bara tokgrinade. Inte för att det var en ledsen dröm på något vis utan mer den känslan att Simon var där i drömmen och vi var så glada, och sen vakna upp till verkligheten där Simon aldrig kommer köra bil, prata med mig eller skratta... Det suger, jag saknar honom så sjukt mycket... jag kan inte ens skriva det här inlägget utan att gråta, bara för jag minns hur underbart det var att träffa honom i drömmen♥

Det borde vara förbjudet för människor man älskar att dö.



Angelica är tlötttt...

Japp jag känner mig helt matt idag! Igår körde vi ju ett till flyttlass till Anders, närmare bestämt 9 kartonger, en bokhylla, mina skor och annat smått och gott som fick plats i bilen... Sen var det bara bära upp allt i de smala trapporna i huset och sen packa upp det som gick bara för att få undan lite.
Anders jobbar dag idag också så jag promenerade till bussen imorse och åkte hem till Lidköping för att packa för nästa flyttlass.. Det är slitigt att ha vart på flyttande fot i en vecka nu, men det är faktiskt inte så himla mycket kvar nu! Jag var precis på ica och köpte plastbestick och papptallrikar så jag kan packa ner allt porslin haha.. Man får inte vara dum!

Idag har jag och Anders varit tillsammans i 8 månader också, det är sjukt vad fort tiden går♥
Och eftersom det är första advent imorgon har jag köpt mossa och lussebullar så vi kan mysa ikväll istället! För imorgon jobbar Anders dag och jag ska ha lite pre-städ inför tisdag... Plus sista tvätt tiden på kvällen!
Ha en bra dag=))

Dagens vuxenpoäng!

Jag anser att jag har plockat en del vuxenpoäng idag då jag bytt ut mitt Ica bonuskort mot ett Ica bankkort! Har även lärt mig använda icabankens hemsida med dubbla inloggningskoder och allt vad det är:D
Annars har dagen flytit på, jag har shoppat på Onoff bland annat!

När jag fyllde 21 i februari i år så fick jag presentkort på Onoff av både mormor & morfar och ett par vänner ur klassen, de har jag sparat för jag ville köpa en extern hårddisk. Idag insåg jag att jag kanske skulle passa på att köpa den innan jag flyttar eftersom jag faktiskt har Onoff tvärsöver vägen, så sagt och gjort! Det blidde en Samsung portabel hårddisk på 500 Gb, USB 3.0 dvs snabb:D:D
Jag kan inte låta bli att älska när man får packa upp en teknisk pryl man köpt hem och leka lite med den, även fast man inte kan göra så mycket med en extern hårddisk just haha=) Men jag har allt stoppat över lite grejer på den!

Nu ska jag diska och packa ner lite porslin, Anders kommer hit efter jobbet så vi kan köra ett flyttlass igen=)
Stackaren, han får verkligen slita den här veckan med både jobb och flytt, jag får kompensera lite nästa vecka som tack för hjälpen haha=)

Jag har i flera dagar nu lekt makeoverexpert på en internetsida som heter www.taaz.com, skitroligt är det!! Man laddar upp en bild, fäster ankarpunkter runt ögon, läppar med mera och sen är det bara starta! Man kan fixa sminket och byta olika frisyrer hur man vill, det ser ju såklart aningens fake ut när man bytt hår och sånt men det är ändå riktigt roligt!

Jag som går lite i funderingarna att bli blond igen har såklart testat att göra mig blond på taaz haha;

Vad tycks? :D

Här har jag bara fixat sminket lite snyggare, håret är mitt riktiga=))

Här är en makeover jag gjorde på Ulrika, riktigt nöjd!

Pöss

Det närmar sig fort!

Ja det kan man säga, att det närmar sig fort.. Det är redan torsdag kväll, på tisdag är sista dagen i lägenheten! Har precis packat tre kartonger till som ska med i helgen, undrar lite smått hur jag ska hinna packa ner allt haha... Nej det ska nog gå bra, största delen som är kvar att packa är porslin!
Kläderna är flyttade, halva bokhyllan, tavlorna nerplockade, det mest urrensat för att inte flytta en massa grejer i onödan... Det rullar på=)

Det största bakslaget hittills har varit att Pingstkyrkans secondhand inte kunde komma och hämta soffan imorse som avtalat, pga vädret... Det förstår jag, det har snöat och blåst som fan konstant i tre dagar nu :(
Inte det roligaste vädret att flytta i!!

Igår var jag hembjuden på middag till Henny, supermysigt hade vi!! Vi blev bjudna på chili con bönor (vegetariskt alternativ till chili con carne) och en vit kladdkaka med citron i... MUMS!
Det var en sån underbart skön kväll när vi bara satt och snackade tills vi vips upptäckte att klockan var ett på natten! Då var det bara bylta på sig och vandra hem i snöblåsten haha... Skönt att krypa ner i sängen sen :D

Idag har jag vart på glöggmys i skolan, som Ulrika brukar ordna när hon har julpyntat skolan=)
Det bjöds på glögg, pepparkakor, skumtomtar och chokladpraliner, heja Ulrika!

skumtomtarna innan jag särade på dem haha^^

Ulrika kokar glögg=)

Jag och Ulrika=))

Flytten är på g!

Ja nu känns det verkligen som att jag nog komma hinna packa ner allt och flytta till tisdag nästa vecka!
Ringde precis PK:s secondhand, de ville mer än gärna plocka upp min soffa, ett arkivskåp och två kassar med diverse småplock i, skönt! Så efter torsdag förmiddag har jag ingen soffa längre...
Men då är det å andra sidan inte så himla långt kvar tills jag ska vara ute så jag tror jag klarar mig! En killkompis ska även svänga förbi nu i veckan och plocka upp vardagsrumsbordet, tv:n och fåtöljen som han får till det fantastiska priset 300 kr haha... Såna möbler som Anders redan har, och som vi säkert kommer vilja köpa nya om vi flyttar till större någon gång. ;)

Var och lagade hål idag också, det gick smärtfritt som alltid. Jag tecknade tandvårdsförsäkring från 28/2 nästa år också, hamnade i grupp 3 där det kostar 65 kr/månaden så det känns också smärtfritt! Med tanke på vad det kostar med undersökning och lagning, hua... :S

Annars är det en ganska lugn dag, jag gick till ICA för att hämta bananlådor men det finns aldrig när jag ska hämta!! Men jag kanske klarar mig på dem jag sparade från flytten hit, vet inte... Kl 17 kommer ngn och kollar på lägenheten så tänkte dammsuga tills dess, sen kommer Therese (aka Terror) och då blir det pestokyckling med wok och Sex and the city 2! Mysmys=)) Ska fortsätta packa ner lägenheten och försöka sammanställa marknadsundersökningar för mitt examensarbete också.. Inte undra på att man har stressmage ibland;)


Terrorese, min galna sötnos;)

Trerätters o fyrhjuling

Det vart riktigt mysigt igår! Maten var  supergod och sällskapet var underbart härligt!! Vid halv tolv tog killarna en promenad till OK och inhandlade folköl, för då var vinet slut. Halv två på natten gick de hem haha, då var både jag och Anders grymt trötta men supernöjda med kvällen=))

Idag har vi kört ett flyttlass till Anders och vart hos hans pappa och ätit middag och kört fyrhjuling. Att köra fyrhjuling på en åker med snö kan varmt rekommenderas!!! Det var sjukt roligt, Anders satt bakpå och lärde mig att sladda rejält hihi;D

Nu är jag så trött så jag skulle kunna gå och sova fast klockan bara är kvart i åttal så en liten stund till får jag allt stanna uppe om jag ska kunna sova inatt.. Imorrn ska jag till tandläkaren kl 10 och laga hål, jag ska också teckna tandförsäkringsavtal eller vad det heter... Hoppas det inte blir en alltför dyr försäkringsklass jag hamnar i bara!

Nej nu ska jag vara lite social, bilder får komma en annan dag;)

Lördag;)

Spelkvällen igår var mysig, inte för att vi spelade så mycket! Däremot satt vi och tjötade en hel massa, drack vin, lyssnade på nostalgimusik från 90-talet, åt upp Mias underbart goda kolakakor och vissa krossade vinglas haha...
Men inte med flit såklart;)
Lite TP frågor körde vi, men vissa var ju bara helt galna, hur ska man kunna veta sånt?! Men skoj var det=))

Idag ska jag packa ner lite mer av lägenheten är det tänkt, kl 19:00 kommer Anders, Bille, Klas, Robin, Alina och Elin hit för trerätters! Jojemensan, Robin o Alina tar med förrätten (det var något med chili, philadelphiaost och honung vet jag!), Klas, Bille och Elin står för tacos och jag står för daimkladdkakan som jag bakade igår! Hade velat ha hit en massa fler men det finns ju inte plats för alla:S
Det blir nog jättemysigt, jag vill hinna umgås med alla nu innan den här tiden i Lidköping är slut, trots att jag är stressad över allt pluggande som ska hinnas med också.. Jag kommer definitivt sakna Lidköpingstiden sjukt mycket! Jag har trots allt flyttar hit och lärt känna en hel klass med nya människor, och haft det riktigt riktigt roligt :P

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen (det är jag och min älskade Terror på bilden längst till höger):



Det var min kväll igår!;)

Spelkväll på G!

Nu har jag suttit klart vid datorn för idag, har lekte lite i indesign efter jag pluggat klart med examensarbetet för idag;)
Jag har slängt ihop kladdkakan, återstår att se imorgon hur den smakar!

Hoppas alla får en trevlig kväll nu ska jag hem till Mia och spela spel!;)

Korv med mos, gött!

Japp, har precis smällt i mig fredagslunchen som bestod av korv och mos... ganska underskattat faktiskt!
Det var den maten jag hade kvar hemma förrutom pasta och frysta grönsaker så det fick duga i alla fall;)
Har suttit med examensarbetet hela förmiddagen och skrivit rapport, det är inte det lättaste att formulera sig i en sån! Jag får passa mig för att börja skriva talspråk rätt vad det är, det är nåt jag halkar in i när jag skriver snabbt för att få ur det jag har i huvudet.. Big nono!
Annars har det flytit på riktigt bra med rapporten , närmar mig slutet av första halvan! Sen är det dags att sammanställa resultat och analysera, den största biten... Blir nog att jag får ta med allt till Nya Zeeland och sitta där tyvärr... Men what to do, måste ju få klart arbetet!

Nu ska jag gå och handla lite mat så jag klarar mig sista veckan i lägenheten, plus lite ingredienser så jag kan slänga ihop en Daimchokladkaka med digestivebotten tills imorrn kväll:D (Lägger in en länk i namnet till receptet)
Sen måste jag nog vila en stund, sov fruktansvärt dåligt på luftmadrassen inatt! Har drömt en massa oroliga drömmar och jag vet inte vad :S
Men det brukar ta en natt att ställa om sig, i natt kommer jag nog sova gott!


Bortskämd

Jaha, nu har det hänt! Jag har gått och blivit bortskämd..
Nej så allvarligt är det inte, har bara blivit bortskämd med att pendla mellan att vara hos anders eller här hemma när marie bor här... Jag har helt enkelt blivit bortskämd med sällskap!
Därför känns det så fruktansvärt olockande just nu att gå och sova på min luftmadrass helt ensam...:D
Men det finns inte så mycket att göra åt saken, samtidigt är det väldigt skönt att få vara just själv.. Bara tänka på mig själv och göra vad jag vill!

Nej, natti natti;)

102 läsare, tackar o bockar!

Kollade precis statistiköversikten på min blogg och upptäckte att jag hade 102 sidvisningar igår! Jag har inte en aning om vilka alla människor är som tydligen finner min blogg intressant, men det är väldigt kul! Lite egoboost så;)
Det är första gången siffran är över 100 hihi..

Förövrigt är ett annat tackobock att jag fick både sängen, resårbottnarna och sängborden sålda idag! Inte för att jag blir så mycket rikare, är skyldig Anders pengar för fotinläggen och ska köpa rejäla gympadojor som passar mina fötter eftersom vi ska vandra en hel del på nya zeeland=)
Men det är gött, då slipper jag ta av Nya Zeelandskassan till det;D

Annars har jag haft min sista föreläsning här i Lidköping idag, den handlade om turism i perifera områden, med Kiruna som exempel. Jätteintressant var den!
Nu ska vi bara ha en schemalagd presentation på skolan, annars blir nästa riktiga föreläsning i Nelson på universitet där! Mitt i deras högsommar;)

Jag fick hem halsbanden jag beställt hem från Moyadesign idag också! Det är en hemsida där en Sofia säljer handgjorda, otroligt fina smycken till billiga priser=)) Dessa tre köpte jag på superrea dessutom!
Nej nu ska jag nog poppa mig en påse popcorn och sen bädda min luftmadrass som jag ska sussa på tills jag flyttar;)


Recept på Medelhavsbrödet ála Elin



50 g jäst
5 dl fingervarmt vatten
1 tsk salt
2 msk olivolja eller annan olja, det spelar ingen roll!
3,5 dl durumvetemjöl
7-8 dl vetemjöl
Soltorkade tomater i olja (efter smak, en normal/liten burk räcker)
Flingsalt
Torkad rosmarin



Rör ut jästen i vattnet och tillsätt saltet och olivoljan.
Arbeta in mjölet, jag tillsatte de soltorkade tomaterna (klippte i dem) mellan durumvetemjölet och vetemjölet.
Låt degen jäsa under bakduk i 30 minuter till dubbel storlek ungefär.

Klä (bakplåtspapper) eller smörj en plåt som är ca 30*40 cm, och arbeta ut degen i den så den täcker hela plåten.
Jäs i ca 30minuter.

Häll över lite olja från de soltorkade tomaterna och pensla ut med en brödpensel över bröddegen. Strö över flingsalt och rikligt med rosmarin.
Skär degeni rutor / gör märken så du kan bryta brödet efter bakning (4*5 är bra).
Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 25 minuter eller tills brödet fått lite färg.

Smaklig måltid!


Nystädat

Usch, jag gillar inte att må dåligt och vara ledsen, efter vet jag att jag alltid blir rastlös i själen..
Jag har tre klasskamrater som ikväll hade anordnat världens grej med sketcher av varenda en i vår klass och bjudit in alla oss då.
Men jag var fortfarande så ur balans i humöret så jag kände att jag inte klarade av att gå dit, så tyvärr missade jag det :(

Men å andra sidan har jag dammsugit hela lägenheten, diskat och skurat badrummet, så det var väldigt skönt att få gjort... Som sagt så blir jag rastlös när jag väl kommer i balans igen;)
Jag letade till och med upp lite husmorstips från programmet Rent hus och rensade avloppen med bakpulver, vinäger och kokande vatten!

Nu är jag otroligt trött och ska sova om inte alltför länge har jag tänkt.
Imorgon kommer det en tjej och ska köpa sängstommen, resårbottnarna och sängborden.. Jag håller både tummar och händer att hon inte ska ångra sig av någon anledning, jag vill verkligen slippa flytta allt till Trollhättan, och jag behöver verkligen pengarna! Men vi får se hur det går=)


Paus

Jag har så mycket att göra och tänka på nu så jag tror jag tappar bort mig själv ibland.
Idag gick det inte längre i alla fall, jag fick finna mig i att jag var tvungen att gråta ett bra tag och bara sakna.
Trots att jag var nysminkad och skulle gå ut och gå, sen diska, städa och jobba mer med examensrapporten...

Jag hittade Simons konto på Youtube, "linder1932" och satt och kollade på den sjukt konstiga video han och Linda spelade in när de var mindre. Just den videon tror jag beskriver Simon och Linda bättre än någon annan haha, den är så muppig så det är inte sant... Som Simon oftast var:)

Nu har jag gråtit och pratat med mamma och Linda, så nu känns det lite bättre, som en liten lättnad nästan.
En stund i alla fall:)
Gravstenen hade kommit på plats också, nu känns det mer som en grav man kan gå till för att sakna och säga hej.


Medelhavsbröd... Mmm!

Kvällen har spenderats hos Elin, även kallad Älin=))
Det blev en riktigt skön kväll med brödbak, Lia letande, tvättning (båda sistnämnda för elins del) och såklart Desperate housewifes och Cougar town... Tillsammans med lite saltlakrits glass ;D

Brödet vi bakade var Medelhavsbröd, med soltorkade tomater i och rosmarin ovanpå... Supergott! Bröd direkt ur ugnen med smör och ost måste vara något av det godaste som finns att äta :D

Jag har fått hem mitt internationella körkort också! Det gick förjäkla fort, jag postade ansökan i fredags (fyra dagar sen) och fick det hem klart idag.. Giltigt i tre år! Sen återstår att se om jag får någon användning för det men det känns skönt att ha ett i alla fall, till exempel under de två veckor vi har på Nya Zeeland att åka runt själva=)


Vänern by morning

Idag bestämde jag mig för att banne mig ta en morgonpromenad, och det gjorde jag helt rätt i!
Det var någon minusgrad ute så frosten låg kvar. Men annars var det blå himmel och solen steg upp över Vänern, kan man börja en dag på ett vackrare sätt?
Att jag fick ett sms att dagens lektioner är inställda när jag var ute och knatade gjorde ju inte början på dagen sämre heller haha ;)

Nu sitter jag och äter frukost och chattar med Anders, så än så länge är dagen bara underbar;)

Jag kommer verkligen sakna mina morgonpromenader på strandpromenaden, jag har ganska så precis 2 veckor kvar i lägenheten innan jag flyttar hem till Anders.. Och där kan jag ju visserligen pallra mig ner från kullen han bor på och ta en morgonpromenad längs kanalen :D



Underbart!! Vattnet såg sådär kompakt och stilla ut så det känns som att man borde kunna sticka ut en fot och gå på det.. Men det testade jag inte;)

Dagens bästa!!

Berättat av kombons kompis:
Plingplong

"Hej"
"Hej, har du tv?"
"Eeeh... nej det har jag inte"
"Vad är det jag hör då?"
"Din mamma"

Så jäkla bra!!! Det va alltså en kvinna från radiotjänst som hade klätt ut sig till granne, utan ytterkläder, med en slarvig tofs i håret och innetofflor på. De blir smartare!!! Eller mer desperata, döm själva;)
Förjävla roligt att tjejen kom på ett så kaxigt svar, de får ju ändå inte kliva in haha:D
Men får de verkligen göra så egentligen? Låtsas vara en granne för att man ska "försäga" sig? :S


Jag får liksom ingen ordning

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
Jag kan ha räknat sekunderna som gick
Mellan ljuset, och åskans dån
Jag kom på mig själv med att undra för ett ögonblick
Om du var på väg hit, eller härifrån
Det tysta ekot är av ett slag för sig
Det kommer ensamt, om det är nåt att ha
Vad du än gör ta inga råd från mig
Jag vet, de fungerar inge bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag hörde din röst på en ödslig kyrkogård
Jag måste ha träffat, din frekvens
Diskanten var svagare, diktionen mindre hård
Det var som att tonen, var en väns
Det är lätt att se hur sjuk man en gång var
När såren läker, och regnet känns
Gör din tolkning, häll mig full med svar
Rita figurer, och dra en gräns

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag kan ha glömt din vaksamhet, jag söker inte mer än sympati
[Eller jo det gör jag visst]
Inga kan ta fel på varann som vi

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra


En sak mindre på checklistan;)

Känns gött att vi blev klara med rapporten idag, en sak mindre att stressa över;) Känns trots det ltie som att vi borde finputsa aniingens mer på utvecklingsdelen, men samtidigt är vi helt tömda på både energi och idéer i vår grupp just nu. Så vi får se om det blir någon fasadslipning;)
Jag fick en promenad i dagsljus med Sarah också, det var riktigt skönt att komma ut och röra lite på dig! Sånu är kl 18 på kvällen och jag är så trött så jag skulle kunna gå och sova:S
Beror nog på att jag sovit så kasst de senaste nätterna, det känns som att jag sover för lätt eftersom jag vaknar flera gånger framåt morgonkvisten... Men tror det reder sig ju mer saker jag kan bocka av på checklistan;)

Nu har jag precis ätit en supergod middag bestående av spagetti, stekt bacon, stekt paprika, tomat och grön pesto.. Lite vardagslyx i allt det gråa:D
Funderar på om jag ska bära in datorn och lägga mig i sängen och kolla sex and the city 2, det känns ganska frestande får jag säga!

Här är vår grupp minus Frida i fredags, lite lagom trötta och småflummiga;)



Snabbsummering;)

Det får bli en snabbsummering av helgen, otroligt mysig har den varit!

I Fredags fick vi äntligen iväg visumansökningarna i rekommenderat brev, jag passade på att posta en ansökan om internationellt körkort också..
På eftermiddagen fick jag skjuts till Trollhättan av Sarah som skulle förbi den vägen, så då passade vi på att gå på Överby och kolla lite underkläder.. Anders kom och gjorde oss sällskap också :D
Sen blidde det tacos och fredagsmys, en stund iaf tills jag tvärdäckade mitt i Jurassic Park... Haha, jag var helt slut! Börjar märka av att det är lite mycket just nu med allt som ska ordnas och planeras hela tiden..

I lördags hade vi en riktig bakdag och bakade både kladdkakemuffins och kolakakor (MUMS!!!!) innan Anders körde hem mig till Lidköping igen eftersom jag skulle på tjejkväll.
Tjejkvällen var också jättemysig, vi drack och pratade, stundtals gick det knappt att höra nånting eftersom ljudnivån blev så hög hahaha... Så kan det gå när det är en massa brudar som snackar! Jag och Marie vandrade hemåt i regnet runt 12 tiden, sen sov jag gott vill jag lova;)

Idag har jag hunnit med att packa två kartonger inför flytten, rensat tre kassar med skräp och även fyllt två kassar med grejer som jag ska skänka till secondhand eller loppis, vilket som ligger närmast :D Skönt som fan!!! Jag är småstressad över om jag ska få möblerna sålda som ligger på blocket och hur jag ska hinna packa allt och få klart hemtenta och examensarbete.. Samma sits som alla mina kära klasskamrater sitter i just nu=)
När jag ändå var i farten gjorde jag en stor gryta med tikka masala kyckling, det blev gott!

Nu ska jag försöka rensa lite till tror jag...

Någon som är sugen på att köpa?
Säng, sängbottnar och sängbord: http://www.blocket.se/vi/30527648.htm
Fåtölj: http://www.blocket.se/vi/30527032.htm
Arkivskåp: http://www.blocket.se/vi/30710916.htm
Balklänning, tvådelad: http://www.blocket.se/vi/30530969.htm

Här är min och Anders bakinsats igår:



En bild från bröllopet i september

Anders mailade mig en bild från hans kusins bröllop nu i september och den var så himla fin så jag måste lägga upp den! (Hoppas det är okej älskling? ;D)


Mmmm, är det någon som ärligt kan säga att de sett en snyggare karl än denna läckerbit? Nej precis.
Och han är min♥

2013

Satt på facebook nyss och så kom det fram evenemangsförslag där ens facebookvänner ska delta...
Det är fortfarande som att få en käftsmäll varje gång det kommer upp något sånt och det står att Simon ska delta.. Det är så fullständigt normalt och vardagligt så jag nästan vill luras att tro att han fortfarande finns... Bara en liten stund.. :(

Så mycket praktiskt...

...som jag inte börjat tänka på förrän nu! Fick precis reda på av Marie att om jag bara tar med visakortet till Nya Zeeland så kommer det kosta mig 35 kr varje gång jag gör ett uttag.
Men hon berättade också att om man har ett ica bankkort och tar med så kostar det ingenting att plocka ut pengar, så det har jag ansökt nu på internet, sen ska jag bara skriva på papprena som kommer hem och skicka tillbaka så får jag hem det... Himla praktiskt och skönt! Och som hon också sa, det är ju bättre att ha två bankkort ifall ett skulle komma bort, då har man alltid ett till hands!

Har också suttit och tragglat i en timme med visumansökan på 12 sidor, där de vill veta alltifrån om man är gift, gravid, har begått brott eller blivit utkastad ur ett land till om man har bokat utresebiljetter från Nya Zeeland så de blir av med en.. Ganska roligt att fylla i faktiskt haha;)

Men nu är jag trött och det blir en fullspäckad dag imorgon också.. Så nu blir det sängen efter att jag druckit upp mitt chaite;)


Att Göra listan växer...

Japp, listan växer sakta men säkert! Men vissa saker är snart att stryka igen, som att söka internationellt körkort och fylla i och posta visumansökan och pass till Haag.. Men det är en redig lunta att fylla för att få visum så en liten stund kommer det ta!

Men andra saker håller på och reder sig, Viktor kommer och lägger beslag på både soffa, vardagsrumsbord, tv och fåtölj nästnästa vecka, skönt att veta att jag inte behöver flytta de grejerna nånstans! Han fick hela paketet för 300 spänn, det var en bra deal tycker vi båda haha;P

Ett par stycken har ringt på sängen också men ingen som har hört av sig en andra gång eller kommit för att kika på den.. Jag håller tummarna att jag får den såld!

Har även lagt ut min balklänning från studenten och hoppas jag får den såld, det brukar väl vara nyårsbal på vissa ställen tror jag? Vi får se!

Nu ska jag och kombon kika på Bonde söker fru och sen Greys anatomy! True Blood säsong 3 såg jag klart igår, jag längtar efter säsong 4 nästa år!!!!! Förstår inte hur jag ska kunna vänta hihi=)

Helgen som var

Jag har vart lite dålig med att uppdatera bloggen nu i helgen, men i gengäld har jag fått klart en fråga på hemtentan!
Känns riktigt gött, jag hade inte så mycket bättre för mig när Anders jobbade nu i helgen och jag var hemma hos honom;) 5 True Blood avsnitt hann jag med också, jag kan liksom inte sluta se dem när jag väl satt igång haha, den serien är helt sjukt bra!!! :D
Annars har helgen bjudit på glass med blåbär, mys med världens bästa karl och kvällsutflykt till katterna på Dal! Mina gosisar=))

Idag har jag jobbat med projektet mellan 9.30-15.30, vi börjar se slutet nu och det känns riktigt skönt! Det är ju faktiskt bara 3 veckor kvar tills projektet ska vara klart och lägenheten tömd...
Apropå det så var jag och kombon var nere i källarförrådet och kollade status där, jäklar vad vi skrattade haha... Jag har en 2-3 kartonger fulla med.. ja jag vet inte vad. Det var alltifrån porslinssvanar (rosa!!) till gamla smycken som jag själv har gjort och mitt symaskinskörkort som jag fick i första klass hahahahaha... Det blir till att rensa bland allt gammalt bråte!
Mitt i alltihopa låg även min röda fasta telefon jag hade på flickrummet när jag bodde hemma och en keramikskål som mamma gjorde när hon var liten! Så de ska faktiskt sparas tillsammans med lite andra saker=)

De saker jag inte vill ha kvar ska jag skänka till en secondhand så kan de få sälja grejerna till någon som gillar ryschpysch;)

Magen är förövrigt tipptopp igen, sen igår har jag inte haft några problem alls, huxflux. Konstigt! :S
Inte för att jag klagar, det är grymt skönt att slippa smärta och illamående så fort jag ska äta;)

Nej nu ska jag rensa lite i min kartong! Puss hej


Jabadabadabadabadabadabado!

Hahahaha ja hade tydligen varit väldigt högljudd i sömnen inatt enligt kombon, typ legat och sagt jabadabadabadabadabadabado, ungefär som att jag sa en trollramsa eller något :P Undrars vad jag drömde? :D
Jag har mina perioder när jag låter och pratar mycket i sömnen hihi=)

Jag var så dum att jag sket i att gå till vårdcentralen för att det kändes lite bättre i magen efter lunch... Så det får jag lida för nu, jag märker att jag mår illa och får ont när jag rör på mig, är det normalt?? Alltså inte så fort jag rör på kroppen men när jag är ute och promenerar en bit. Så min flytande diet får fortsätta ett tag till, köpte hem activia yoghurt och proviva shots nu... Det är tråkigt att lägga pengar på det bara =(
Jag märker i alla fall att jag får mindre ont i magen när jag äter soppa och yoghurt än när jag äter fast mat..
Det är ju inte så jäkla energigivande med påssoppa och yoghurt bara, jag märker att jag blir väldigt trött... Idag somnade jag under vårt gruppmöte hahahaha, vi satt ute i den sköna blå soffan och jag var så himla trött.. Tur jag har en förstående grupp=)

Ikväll blir det Idol med kärlekstema med Marie, Frida och eventuellt Anders! Jag hoppas han kommer, jag har köpt en Marabou Vinter åt honom eftersom han älskar vit choklad♥


Försäljning av möbler tills jag flyttar!

Idag har jag haft lite av en duktig-kväll vilket var välbehövligt efter att jag har mått så kasst hela dagen :S
Jag har verkligen känt mig som en gammal tant med ont i huvudet, ont i nacken, ont i magen och känt mig fryssen och allmänt eländig.. Inte skoj!
Men det verkar ha vart ganska bra att bara äta soppa och yoghurt för (peppar peppar!) så tror jag att magen känns lite bättre nu... Yeeay!

Nu ikväll har jag i alla fall lagt ut fåtöljen, sängen, resårmadrasserna och sängborden på blocket! Så är ni intresserade av att köpa nåt av dem kan ni gå in på:

http://www.blocket.se/vi/30527032.htm - för fåtöljen, eller..
http://www.blocket.se/vi/30527648.htm - för sängstomme med tillhörande sängbord och två fräscha resårbottnar;D

Sen tog jag en promenad med min kombo Marie i slingan, det blev väl en timmes promenad ungefär=)
Och det var det min duktiga kväll har bestått av haha! Mne jag tog mig ordentligt med tid att ta bra foton och greja till annonserna hihi, det var rätt duktigt  :D

Idag har jag postat mitt svar till utbildningen på Nya Zeeland också, att jag accepterar min plats jag är erbjuden där! Eller ja, Henny har postat dom tillsammans med 13 svar till;) Tack Henny!

Imorgon är det redan fredag igen... Denna veckan har gått fruktansvärt fort! Antingen ska jag till Trollhättan imorgon kväll eller så ska jag eventuellt kika på Idol hemma hos Sarah... Det är fest hos grabbarna grus (jonas & simon) men jag känner mig inte såpass uppåt att jag känner för att gå på fest.. Så kan det vara=)

Nu ska jag hålla tummarna för att någon hör av sig på mina blocket annonser hihi^^


=)

Jag kan tänka mig att du skrattar högt åt vad folk säger har hänt (när folk inte vet så spekulerar de gärna) och vad folk säger att du har sagt till dem nu efteråt.. Det är många människor som säger sig vara mediala och ha kontakt med dig, med varierande budskap..
Vissa känns bara tröstande att höra, som den gamla bekanta som nyligen kontaktade mig på facebook och säger att du hälsar att du har det bra till den som stod vid din grav och ville veta hur du egentligen har det... Jag vet att jag gjorde det nu när jag var hemma, jag kan slå vad om att Linda också har gjort det..
En viss människa är bara störd, påstår saker som alla som funnits/finns i din närvaro kan intyga inte är sanna.

Jag kan erkänna att jag blir lite avundsjuk på de som säger sig ha kontakt med dig, jag skulle kunna ge vad som helst för att få känna din närvaro och få höra av dig själv att du har det bra nu, att du finns här i närheten..
Ännu mer för att få dig tillbaka:(
Men nu ska jag sova, behövde bara skriva av mig lite eftersom jag saknar dig fruktansvärt mycket nu... God natt ♥

Den försvunna diamanten!

Nu har jag äntligen fått inviga mitt spel Den försvunna diamanten! Sarah och Frida kom hit på onsdagsmys, så vi svängde ihop lite vegetarisk mat och sen spelade vi och drack te och åt chokladkakor:D
Haha vi var helt besatta, vi spelade 6 gånger!! Och jag vann 3 av dom, Sarah 2 och Frida 1;)

Magen är det absolut ingen förbättring med, i 3 dagar nu så har jag fått ont så fort jag har ätit :S Det är jättedrygt!!
Fick som tips av Sarah nu att testa att bara äta lättsmält mat i en 2-3 dagar och se vad som händer, typ soppa, yoghurt och frukt... Jag ska testa det får vi se=)

Här är lite bilder från ikväll:

Sista bilden är första omgången när Sarah vann, vad glad hon blev hihi=)

LiAn kirrad=)

Japp, Anna som är receptionschef på Scandic i Trollhättan ringde precis och sa att de gärna vill erbjuda mig en praktikplats! Och jag tackade mer än gärna ja! :D

Nu ska jag dit med bekräftelsepapper för skolan någon dag snart, sen ska vi höras när jag kommit hem från Nya Zeeland så ska jag få komma dit och pröva ut arbetskläder och så=))
De kan inte garantera anställning efteråt men sa att de haft många praktikanter som börjat jobba extratimmar efter praktiken och i vissa fall har det sedan lett till en fast anställning.. Så det finns en chans i alla fall!
Jag ska jobba i första hand med konferens, event och reception, men kommer få testa på städ och frukost också eftersom de vill att alla ska ha prövat på allt... Städning var det mycket av på Dalby så det ska jag nog klara;)

Hos tandläkaren gick det lite sämre, jag har dels ett hål i en tand och sen fick jag veta att jag eventuellt kommer hamna i en högre försäkringspremie eftersom jag har struliga visdomständer... Fast i vilket fall blir det billigare att pröjsa per månad än om jag behöver laga ett hål eller rycka en av mina krånglande visdomständer.. En av dem har tippat haha, så den blir det ev till att rycka ut senare=)


Glögg med smak av saffran?

Nu sitter jag på plats framför datorn hemma i Lidköping igen, efter en toppenhelg hos familjen och en mysig kväll hos Anders=))
Hade praktikintervju 2/2 idag och det kändes som att den gick väldigt bra!! De skulle prata ihop sig och sedan höra av sig så vi får se vad resultatet blir;D Så egentligen kan man säga att jag har 1,5 praktikplats till nästa år nu? Det känns gött hihi;P

Läste precis att årets Blossa glögg har saffranssmak, det tycker jag låter intressant! Måste smakas när tid och pengar finns;D Någon som redan har smakat och tyckte den var god?


Imorrn är det dags för sista gratiskontrollen hos tandläkaren eftersom jag fyller 22 i februari... Undrars vilken försäkringsnivå jag hamnar på... Det blir nog bra det med ;)


RSS 2.0