Dagens eskapader

Jäklar vad den här dagen har gått fort måste jag säga, jag fattar inte riktigt vart den tog vägen!!
Jag har fått röra på mig iaf, det har vart skönt.. Jag var runt på stan nu i förmiddags med foldrar för Musik på Slott och Herresäten, sen på em tog jag en kommunbil och åkte runt med ännu fler foldrar och affischer.
Det var helt underbart att köra bil igen, det har jag saknat!!! Jag hann med lunch ute på min balkong i solen också, det var jätteskönt=))

Efter jobbet fick jag med mig Elin och Frida som smakråd till B.young där jag valde ut outfiten för fotograferingen på fredag, jag älskar det jag valde!!! Synd bara att man inte får behålla det efteråt... Men jag måste nästan köpa det bara för det var så snyggt!!! Men jag har inte råd... Men jag vill! Haha... jag får avvakta och se;)

Nu har jag tvättat, ska strax ner och plocka upp tvätten och vika in den.. Sen ska jag diska, duscha, göra ansiktsmask och sussa för natten^^
Har precis pratat lite med Anders, saknar honom något fruktansvärt... Fast det gör jag i och för sig så fort vi säger hej då hihi;)
Men på fredag kommer han hit, hoppas han känner igen mig i nya frisyren bara:D Sjukt nyfiken på vad det kommer bli för spännande=)

Det ska bli helt underbart att åka hem till la familia också, har saknat dem! Nu är det inte långt kvar till helgen... Jag vet att det bara är tisdag men det kommer gå så sjukt fort;)
Natti natti!

Bilder från helgen och makeover!

Jag tänkte bara slänga in lite bilder från helgen... Och skryta lite över att jag blev utvald till makeover nu på fredag!!! Haha grymt skoj, jag får en gratis färgning, klippning, sminkning och fotografering:D Plus att jag ska gå förbi B.young nu i veckan och välja kläder som jag ska fotas i! Sjukt roligt:D:D Det kommer vara mellan 13-19 på Salong chopme här i stan på fredag, så jag och Anders far mot Uppsala på Lördag istället:D
Då ska vi ta en liten omväg/utflykt förbi Bengtsfors också och köpa med oss lite gott från Dals konfektyr till mina godisråttor till familj;)

Här kommer bilder från Rörstrand i helgen:


kön till fikat=)



Mia och Elin fikar=)



Från utställningen "175 sätt att spara"



Rooaaarr! Sötaste spartigern haha=)



Fler svin;D

Nu ska jag fixa matlåda till imorgon.. Natti natti=)

Sista helgen innan semstern!

Känns riktigt underbart att min semster börjar på fredag, bara 4 dagars slit kvar innan det är dags!
Och slititgt lär det bli, det känns som att jag har hur mycket som helst att göra innan det är fredag.. Men det ska nog gå bra!

Helgen har bjudit på lite av varje, igår var jag på kaffekalas på Rörstrand med Mia och Elin, supermysigt! Man fick betala 25 kr för kaffe och tårta, och så fick man behålla kaffekoppen. Och det var mycket folk där! Det är sånt som lockar ut Lidköpings befolkning... Sen att vi tre antagligen sänkte medelåldern med ett par år, men det var jättemysigt! Vi passade på att spana in Jonas och Simons utställning "175 sätt att spara" också, jättekul var det! En utställning med gamla och nya sparbössor, kort kommer senare när jag är hemma igen och kan koppla in kameran;)
Efter Rörstrand var vi på stan en stund med Simon, sen blev det macka på Fifflers.. Jättegott, dit ska jag fler gånger=)

På eftermiddagen stack jag till Trollhättan, jag och Anders åkte hem till hans pappa och så blev det familjemiddag med Anders mamma och storasyster, Sara, också. Tacos och marängsviss i massor, riktigt smaskigt var det! Anledningen till familjemiddagen var att både Anders och Sara redan fyllt år och Sara var uppe på besök och passade på att fira=)

Idag har jag inte gjort så mycket, Anders jobbar till 18.00 ikväll=)
Jag har vart och handlar i alla fall, jag tänkte passa på att laga mat så det finns när han kommer hem eftersom han precis jobbat klart sin 7-dagarsvecka... Slitigt värre! 
Jag ska åka hem till mig ikväll och imorgon ska jag ut på en liten marknadsföringsturné med foldrar för Musik på Slott och Herresäten.. Men 4 dagar komerm gå snabbt, sen ska vi till Uppsala, wiiie!

Fina balkongmöbler!!!!

Wiiiie, nu har jag köpt och byggt ihop ett superfint bord med glasskiva till balkongen, plus två stolar=)))
Vilken skillnad! Synd att det hällregnar bara, inte så frestande att gå ut och sitta i mina fina möbler just nu haha:D
Men det är nästan så att jag måste ta en öl och gå ut och sätta mig en stund bara för att jag har dem, hade vart trevligare med sällskap dock;)

Fina!!!!



Perfekt nu i sommar..



Mina bebisplantor får förgylla balkongen också=))

Röntgen och tomatplantor

Klockan är nu 10.06 på morgonen och jag har redan hunnit med både att röntga ryggen, handla, hämta mitt h&m paket, äta frukost nr 2 och plantera om mina tomatplantor... Känns riktigt bra!
Jag är lite smått förvånad att jag är såpass pigg med tanke på att det var studenten här i förrgår vilket ledde till att jag fick max 3-4 timmars sömn... Studentflaken rullade nämligen förbi precis utanför mitt fönster med jämna mellanrum hela natten... Mitt humör var inte riktigt på topp igår kan jag säga! Sen hade jag räknat iskallt med att få 5000 mer på skatteåterbäringen än vad jag fick vilket var som ett slag i magen ungefär...

Men men... På ett eller annat vis så kommer det lösa sig med pengar till Nya Zeeland... Det får så lov, för jag ska dit om jag så ska planka på planet och åka med i hjulhuset hela vägen haha... Jag fick idén när jag lyssnade på radion imorse och det var en man som gjort det och överlevt! Tydligen brukar man annars dö av syrebrist, alternativt bli krossad när hjulen blir upphissade... Inte så trevligt:S

Nej men jag SKA (inte ska försöka, utan SKA) lägga undan 1000 kr i månaden från och med nu, det får bli nudlar och fil om så krävs! Kruxet är att i Augusti får jag bara 2000 från csn att leva på.. bläääääh för den som uppfann pengar!

Men nu ska jag inte älta pengar för det är så fruktansvärt tråkigt att göra det. Nu ska jag fixa och dona lite här hemma och snygga till, kl 13 ska jag till Vänermuséet och tejpa affischplåtar, och senare hör Frida av sig för hon ska köra mig så jag kan köpa hem ett litet bord och två stolar till min balkong=)) För det ska jag ha, jag orkar inte släpa ut stolar varje gång jag vill sitta på min balkong, det blir ett sånt projekt:D

Det återstår fortfarande att se vad kvällen kommer bjuda på, men det löser sig alltid... Imorgon är det kaffekalas på Rörstrand där man får köpa kaffe och tårta och behålla kaffekoppen efteråt! Jag ska dit med Mia och Elin:P
Sen ska jag till Trollhättan och på lite kalas, för Anders syster som jag inte träffat än har kommit dit över helgen, och de brukar ha ett litet gemensamt födelsedagskalas mitt emellan sina födelsedagar... Ska bli skoj det också! :P


Här är mina söta tomatplantor i nya krukan=))






Nya tröjan och linnet från H&M=)

=))

Repmånaden på tv och cider är inte helt fel en torsdagskväll!! Är hos Anders, det blidde ingen flygtur men det gör inte så mycket när jag lyssnar på hur det regnade utanför nyss...;)

Imorrn blir det röntgen (förhoppningsvis), tejpning av affischplåtar och inhandlande av balkongmöbler!


Wiiie!

Jag hoppas, hoppas, HOPPAS verkligen att det blir fint väder imorgon... För då ska jag få följa med Anders med upp när han flyger för första gången, sjukt nice!
Han har bokat planet mellan 17-20, så håller vi tummarna att det är fint... Wiiie!!
I vilket fall som helst så ska det bli underbart att få gosa med Anders imorgon, flygtur eller ej.. Längtar=))
Natti natti!


Regn+utomhusscen=????

Haha ja det blev lite kaos idag när Bolivarorkestern skulle spela... 30 minuter innan de skulle påbörja sin spelning började regnet ösa ner verkligen, det var helt tomt på folk och snorkallt..

Tur att Helene är så snabbtänkt så hon ringde Johan som är rektor på musikskolan, och vips flyttade vi in instrumenten  i aulan där! Sen kom det en hel drös med folk trots regnet som vi fick lotsa rätt, jag trodde faktiskt inte det skulle komma såpass många=)

Det blev en jättemysig spelning till slut, akustiskt och lite mer nära från publikens håll.
Killarna som är från Venezuela var jättetrevliga också, trots att de inte pratade så mycket engelska. Men de hade en tjej med sig som tolk så det gick ju bra:D

Nu ska jag göra mig en macka tror jag, har inte fått i mig någon middag eftersom jag har jobbat=)


Killarna från Bolivarorkestern

Csn, städning och Bolivarorkestern=)

Usch nu sitter jag med csn:s alla krångliga delar som ska fyllas i igen, det är fan inte det enklaste! Haha=)
Jag väntar bara in att Ulrika ska skicka studieperioderna för sista delen av skolan så jag kan fylla i och skicka in skiten... Sen sitter jag samtidigt med en ansökan om merkostnadslån till flygbiljetterna till NZ, men då måste jag vänta in ett intyg från skolan att resan är nödvändig, och det får vi först i höst... Undrar om man kan boka flygbiljetter och betala de senare i höst när merkostnadslånet kommer? Någon som vet?

Annars ska jag strax ta mig i kragen och plocka upp och städa här hemma, sen ska jag jobba mellan 13-20 eftersom en del av Simon Bolivar Youth Orchester ska spela på Dina-scenen ikväll i Stadsträdgården och vi är ansvariga. ("Vi" = Kultur & Fritid)
Det ska bli jätteskoj att höra dem och träffa dem, det är unga brassmusiker från Venezuela som har blivit jättekända. Tydligen finns det något i Venezuela som kallas El Sistema, ett stort musiknätverk med över en kvarts miljon unga musiker, de flesta från svåra omständigheter. Intressant!

Annars är veckan i princip fullbokad känns det som, imorgon är jag på kontoret fram till lunch, sen ska jag agera erfaren skolelev när det är Öppet Hus på vår skola och det kommer folk som har sökt utbildningen för att kika på den=) På kvällen ska jag hem till Frida där vi ska kika på lite flygbiljetter och prata NZ, mysigt! Elin kommer också, jag och Frida har bestämt att hon får trösta oss där borta sen när vi saknar våra pojkvänner haha... Stackars Elin;)
På torsdag är det vanlig arbetsdag som gäller, se tar jag bussen till Trollhättan och ska upp med Anders upp i planet om vädret tillåter! Sjukt roligt, jag håller tummarna stenhårt för att det blir av:P:P
På fredag är jag ledig från kontoret från nationaldagen, då ska jag mellan 7.30-11.30 sitta på sjukhuset här i stan och vänta på en drop in-röntgentid för min rygg.. Så eftersom akuttider och tidsbokade röntgenpatienter har förtur så får jag säkert bara sitta där i onödan med min tur haha... Nej jag ska hålla tummarna för att jag får komma in och få det överstökat=))

Nu ska jag dricka kaffe och sparka igång mig själv, ha en bra dag alla!

Och sist men inte minst:


TACK THERESE FÖR ATT DU HAR STYLAT MIN BLOGG!!!!!!!!!!!!!!!

Skön dag...

Haft en riktigt skön dag idag och det behövdes verkligen!!! Jag träffade mina handledare och lunchade vid 12.30 som början av arbetsdagen, vi åt på Rörstrands servering där man fick plocka ihop sin egen sallad. Riktigt gott var det! Sen hade vi möte om Kultur- & Porslinsfestivalen mellan 13.30-15 där vi stämde av så att allting flyter på och det är inte är något i planeringen som missats. Och det var min arbetsdag! Riktigt gött, jag är fruktansvärt seg idag känner jag=)
Men lite nytta har jag allt fått gjort, jag har diskat och plockat lite, beställt hem blankett för att söka csn till i höst, och nu ska jag kika på om jag kan kolla min jobbmail här hemifrån på ngt vis... Man måste väl kunna logga in på outlook hemifrån fast med jobbmailadressen? Jag hoppas det, det skulle vara nice=)

Sen fick jag ett mail om rea på h&m och vips så beställde jag en tröja, ett linne och ett par skor... Men det blev billigt så det får gå haha=)

Jag fick sms av Sarah idag också om att våran lön från trandansen snart är på väg vilket skulle vara bra!!!! Jag har ju redan lagt undan pengar till bensinen t o r uppsala som kommer bli ganska dyr eftersom vi åker Anders cadillac, men det skulle vara skoj att ha lite pengar att röra sig med i stan också såklart=)) Jag vill ju visa honom runt i stan och kanske ut på krogen nåt om folk är sugna... Vi får se hur planeringen blir=))

Förövrigt känns livet jäkligt bra just nu! Det är sommar och varmt, jag ska snart åka hem med killen jag älskar så han och familjen får träffas för första gången (inte minsta orolig faktiskt, jag har en känsla av att det kommer gå VÄLDIGT bra!), snart är det dags att beställa flygbiljetter till NZ... Full rulle på allt samtidigt litegranna, och jag gillart!;)

linnet från h&m
och JA, det är rosa... bli inte chockade ni som känner mig;)




skorna från h&m





och slutligen tröjan från h&m=)))

Grillfest, sol, bad och nationaldagen!

Det har vart en riktig sommarhelg, sjukt skönt!!
Det blidde ingen brandbilsåkning i fredags eftersom det blåste såpass, men det gjorde mig inte så mkt=)
På kvällen sen hade vi grillfest hos Jonas och Simon, jättemysigt!
Jag hade marinerat fläskfilé i en marinad jag fick recept på av elin, supergott var det! Smakade nästan lite liknande som att vi skulle ha honungsmarinerat det;) Mina och Anders superspejsade cider var jättegoda också, de smakade godis! Slank ner lite för enkelt visade det sig på den något vingliga hemfärden sen haha...:D

I Lördags stack jag, Anders, Mia, Jonas och Simon till Framnäsbadet och chillade ett tag, poolen var riktigt skön att bada i! Skönt att den är tempererad=) På kvällen var jag och Anders ut och körde lite på cruisingen här i stan, sen åkte vi hem och åt chokladmousse med hallon och kollade på film=)) Det var bäst att passa på att det ta lugnt igår eftersom jag har jobbat mellan 12-20 idag på nationaldagsfirandet i stadsträdgården!
Vilket var riktigt skoj, men ganska ut tröttande också... Omväxlande om inte annat!
Vi började med att konka ett trumset och gitarr- & basförstärkare, sen gjorde vi fika så det skulle finnas till tekniker och diverse folk som skulle uppträda. Efter det fick jag leka nationaldagsvärd och dela ut flaggor och nationaldagsprogram till folk på torget och i stadsträdgården innan det blev hyfsat lugnt ett tag... Sen har vi konkat tillbaka utrustningen vi lånade av musikskolan och städat och svabbat efter oss... NU sitter jag med rostade mackor och oboy framför mig i soffan under en filt:D:D

Det ska bli riktigt gött med sovmorgon imorgon, jag börjar inte förrän jag ska luncha med mina handledare vid 12.30:P




Här är en bild från grillfesten i fredags, riktigt sommarväder hade vi!







Här är jag i mina snygga jobbarkläder idag! Sjukt varmt var det;)

Då blir det rajraj....♪ ♫ ♪

Jag introducerade Jonas, Mia och Simon för Jockes kalas av Björn Wallgren och Generalerna, underbar sång som sätter sig direkt i huvudet!! Tycker ni ska lyssna på den på http://www.generalerna.se/
Jag lärde känna Björn via mitt ex på den tiden han fortfarande spelade i Blixtlås med t.ex låtarna Orgasm Ikväll och Om du ville kela med mig, skitbra dom också!

Idag sket jag rent ut sagt i städningen som jag hade planerat och smet med Mia hem till Jonas och Simon där vi åt upp den sista jordgubbstårtan från igår och hade det allmänt bra i eftermiddagssolen... Fast jag satt i skuggan för jag har lyckats bränna mig på hela underarmarna - av att sitta ute på lunch och fikarast! Helt otroligt haha=)

Jag har skrapat ihop världens godaste restsallad som lunch imorgon på jobbet, men jag vill äta den nu!!!! Den består av rivna morötter, paprika, korvbitar, honungsmelon och fetsost hihi.. Udda blandning med riktigt gott!!!:P

Imorgon ska bli en riktigt skoj dag på jobbet, jag och Susanne ska ut och åka brandbil och sätta upp festivalens banderoller... Inte för att någon av oss vet hur det ska göras men killen som brukar göra det trillade 5 meter rakt ner i backen när hans skylift gick sönder:S
Sackars sate, han hade både brutit revben och förskjutit kotor...=(
Vi har iaf beställt brandmän med bar överkropp, lagom skitiga och med en katt under ena armen! Undrar om man kan ta med en kalender och plocka typ April-mannen eller liknande haha;)

Nej nu ska jag ta en dusch och sen smörja in mina stackars kliande armar, sen blir det sängen... Natti natti!


Mias kalas=))

Idag fyller Mia 24 år och det har firats med choklad cupcakes och en underbart god jordgubbstårta!!
Sen låg vi allihopa ute på filtar i solen och hade det allmänt mysigt bara, bättre kalas får man leta efter! Hihi=)
På fredag blir det grillmys hos Jonas och Simon så jag har köpt fläskfilé, marinadingredienser, honungsmelon, fetaost och körsbärstomater... Smaskens!
Ännu bättre blir det av att Anders kommer och grillar och myser, vi ska testa våra flummiga cider vi beställde från Tyskland också:P

Här är en bild på Henny, mig och Mia från i höstas när vi precis började lära känna varandra:


Sommaren 2010 är härmed invigd!!!

Nu är det gjort!!! Sommaren är officiellt invigd med årets första dopp!;P



Det var faktiskt helt okej skönt, inte ens så jag var fryssen när jag klev upp.. Klart godkänt!!!!

RSS 2.0