En inte så händelserik helg, men otroligt skön=)

I torsdags var det full rulle 15 timmar i sträck, jag tror det tog lite kål på mig haha :P
Jag jobbade på förvaltningens personaldag som värdinna/brännbollsdomare/roddare/pa- & underhållningsansvarig från 08.00-23.00.. fullt ös medvetslös!

Mia var med och gjorde ett grymt bra jobb under hela eftermiddagen och kvällen, utan henne hade det vart tufft!

Anders skickade ett sms på torsdagskvällen om att han var på väg hem till mig, underbar som han är! Men han hade glömt hemmanyckeln och jag var inte klar så han fick vackert komma och vara med det sista av personalfesten... Underhållaren Gaston kunde såklart inte låta bli att driva lite med oss när jag kom in i rummet med Anders haha, men det var bara skoj=)

I fredags fick jag testa att gräva med traktorskopa!! det var jätteskoj, lite svårt att koordinera rörelserna bara haha:P Man skulle liksom göra tre rörelser samtidigt med två spakar för att få till en bra grävrörelse... men hyfsat bra gick det! Sen gosade jag med alla katterna innan vi åkte, det är det bästa med att åka till Frändefors hihi=)


Här är Lill-Maja och Anders:

 

I Lördags åkte vi runt lite på cruisingen och kikade på alla fulla människor, det är riktigt skoj haha=) Annars har vi inte gjort så mkt mer än att fika hos Anders pyttelilla, söta mormor med hans mamma på Mors dag... en riktigt slapp helg med massa mys helt enkelt:D



 

Här är Gaston som jobbar som trollkarl/standup komiker:

 

 


Nu ska jag fortsätta njuta av min kopp med te och slötitta på tv tills det är dags att hämta upp tvätten;D


Massor

Oj oj oj jag har så fullt upp så jag har inte riktigt orkat skriva ngt här hehe=) i helgen var jag hos anders och mös, till bådas förvåning var han ledig från jobbet i lördags eftersom det var pingst! så tack och bock, vi tog en motorcykeltur till fina Lysekil och åt glass på en parkbänk i hamnen=)
I söndags hade jag en riktig latmaskdag eftersom anders jobbade och jag inte riktigt kände för att ge mig ut på äventyr i en stad jag trots allt inte hittar så bra i än..

veckan har gått fruktansvärt snabbt so far, jag har haft fullt upp med att planera det sista inför förvaltningens personaldag imorgon där jag först ska dona med smådetaljer, sen vara brännbollsdomare i 3 timmar, sen leka roddare och sist men inte minst vara underhållningsansvarig med mia, en klasskamrat som hoppar in och tjänar lite extra..
totalt kommer jag jobba 13 timmar, mellan 7.45 till ca 21.00 imorrn... men kul ska det bli!!

för en stund sen ringde elin, en annan klasskompis och frågade om jag ville vara barnvakt lite i sommar till en person som ska jobba med läckö... görroligt! jag tror den minsta är knappt 3=)
så klart jag hoppade på, vid 6 tillfällen ska jag vara barnvakt och leka med sötnosarna i ett par timmar åt gången=)
det är preliminärt bestämt i alla fall, hon skulle ge mitt nr till familjen så får vi se personkemi och så, klart de inte vill lämna sina barn till vem som helst=)

nu ska jag slå på tv:n och slöa lite, sen måste jag ta fram kavaj och finkläder till imorgon kväll och greja lite..

här är en bild från när jag och anders skulle ut på hojen i lördags:
jag=)

Snart är det heeeelg:P

Åh det känns helst underbart att det är fredag imorgon, då drar jag mig till Trollhättan och myser med Anders... Jag längtar tills imorgon! <3

Jag har haft ont i huvudet i två dagar nu och jag vet inte varför... Måste vara att jag sitter så mkt vid datorn och att det är såpass dålig luft på kontoret.. men öppnar jag fönstret för länge så fryser jag.. snacka om i-landsproblem haha=)
jag har ont i benhinnorna också, någon som har ngt tips på vad man kan göra åt det? Jag har hittat jättebra sulor på scorett för 160 kr som jag ska köpa på tisdag iaf, hoppas de hjälper=)

nej nu ska jag fortsätta prata med min snygging på msn och försöka packa ihop mig lite till i helgen.. jag hoppas på sol så man kan sitta ute lite och få lite färg!
jag pratar även med världens bästa syster Linda, shit vad jag saknar henne och resten av min familj... för att inte tala om gizzmo, världens knäppaste och mysigaste hund:D

Här är jag ocg Gizzmo, men det var innan jag klöpp av mig håret:D

Från iskallt till sommar på 9 timmar=)

Snacka om temperaturskillnad idag! När jag gick till jobbet imorse så var det iskallt, grått och regnigt.. 9 timmar senare efter att ha varit på diverse möten och knappt hunnit kolla ut genom fönstret klev jag ut i blå himmel, sol och stekhett! Det var som att kliva rakt ut i sommaren:P

Just nu ligger jag i fåtöljen med datorn i knät, frida ligger i soffan insvept i en filt och elin och henny har övertagit min säng... himla mysigt när lägenheten är full med tjejligan tycker jag!!
Lite för mkt glass med chokladsås har slunkit ner också hihi... men det är ju faktiskt lill-lördag, och det måste väl gälla både sprit o godis? ;)
Idag har jag vart på diverse möten i princip hela förmiddagen ochs en har jag jobbat på med cirkus cirkör och börjat få iväg alla papper till alla olika skolor som ska ha det... det känns bra att det går framåt!
sen har jag bokat fika och lunch till ett möte jag ska på på fredag med helene och Musik i Väst, det ska bli skojigt=)
nu ska jag följa frida, elin o henny en bit på vägen för att få en liten promenad, sen måste jag verkligen diska och komma i säng i TID! kommer inte klara morgondagen annars.... natti natti!

Slutkörd

Det har vart en lååååång dag idag..
Jag var på kulturfrukost imorse kl 7 (!) på Galejan, det fanns massa goda pålägg och så var det en jättedriftig tjej från Karlstad som kom och pratade om deras kulturarbete, eftersom Karlstad är utsett till Sveriges Kulturkommun 2010.
Jätteintressant! De arbetar på ett helt annorlunda sätt inom kommunen med konst, de har ett team med en medlem från varje förvaltning för att på så vis kunna få med sig alla smidigt. Smart!!
De håller på med ett riktigt häftigt projekt på ett nytt demensboende som ska byggas, med katt- och hundstatyer i brons som håller kroppstemperatur!
Annars har dagen bestått av väldigt varierande arbetsuppgifter som vanligt, alltifrån att printa kuvert till att sammanställa de barnföreställningar jag valt ut som förslag till nationaldagen och lägga ut evenemang i evenemangskalendern med hjälp av Basetool=)
Inte konstigt att dagarna går så fort när man har att göra... :D
Jag har hunnit med ett möte hos Maria också så nu är jag lite trött, har vart i farten och jobbat på i 11 timmar och tycker jag förtjänar en lugn kväll!
Blev lite besviken nu bara när jag fick hem de två toppar jag beställt från Bubbleroom, eller jag har inte riktigt bestämt mig än om jag gillar dem eller om jag ser ut som en tant!
Och den görsnygga skjortan jag TRODDE att jag beställde kom hem i form av ett par leggings...:S
Jaja, jag måste ha halvsovit hehe... Hakuna matata=)
Så här ser tunikorna typ ut, men jag vet inte riktigt om jag ser ut som en tant i den gråa?! Eller så är jag bara ovan vid blommönstret=) Ska nog avvakta lite och testa dem till olika saker=)

Ännu en dag på praktiken avklarad=)

Nu är det även dags för mig att ge mig in i bloggträsket! Tänkte att det är dags att få in vanan till Nya Zeeland, och det kan vara skojigt för de som är intresserade hemma runt Uppsala att se vad jag pysslar med om dagarna=)
Ännu en dag på kommunen avklarad och jag är som vanligt helt slut!! Lustigt att jag inte riktigt  fattat hur jobbigt det är att jobba kontorstider 8-5 när man är van vid skolans lugna lunk=) eller man och man, jag såklart;)
Det bästa på hela dagen var när jag fick veta att jag kan få ledigt vecka 25, det innebär att jag får en veckas semester med underbara Anders, och också att vi ska planera en tripp till uppsala helgen vecka 24! Yippi!
Annars har dagen bestått av väldigt blandade uppgifter, jag har sammanställt ett informations- och anmälningsblad till Cirkus Cirkör som jag ska få ut till alla skolor här i stan, letat barnpjäser till Nationaldagsfirandet och vart och shoppat färg till två trottoarpratare som ska  målas om till Dina-scenen=)
Fick hem ett brev också att min vårdcentral har begärt mina journaler från Akademiska, men att de inte hade dem längre... Udda:S
Men jag ska tydligen få en remiss till röntgen i alla fall, tur det! Annars hade jag blivit smått irriterad:D
Imorrn är det uppe med tuppen som gäller, jag ska med kollegorna från Kultur & Fritid på Kulturfrukost på Vänermuseet kl 07.00, hoppas det finns kaffe...
Och nu kallar tvättmaskinerna, och köket;)
Jag slänger in en bild på världens underbaraste kille Anders;)
Jag med världens bästa kille, Anders;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0