Inlåsta!

Idag hände det en riktigt rolig sak haha, totalt oförberedda var vi i alla fall! Vi fick i uppgift att parvis förbereda en 20-30 minuters powerpointredovisning om en region på Nya Zeeland. Så jag och Sofia fick West Coast och Buller regionen och satte igång att jobba. Vi var inte riktigt färdiga så vi satt kvar efter skoltid och jobbade i sällskap av Sophie, när larmet gick! Vi har inte fått några tider när skolan stänger eller larmas så vi satt där i godan ro haha. Kvart i sex gick larmet och vi fick stänga ner fort som fan och stänga dörren in till datasalen så larmet slutade tjuta, skrattade gott och knatade nerför trapporna.

Då var entrédörrarna låsta hahahahahahahhahaha!
När Sophie desperat försökte vinka till en kille på gatan att han skulle försöka släppa ut oss så vinkade han bara glatt tillbaka och bugade sig lite, han var säkert jätteglad att tre snygag tjejer vinkade för fullt haha....
Vi ringde Henny och bad henne om hjälp i alla fall, hon kom på snilleidén att vi skulle försöka dra våra student id:n för att komma ut, och det fungerade galant! Hon kunde inte komma in med det dock, så det var tur att jag hade mitt i plånboken;)
Det var fan sjukt roligt, nog för att vi är här och ska lära oss att inte vara så svenskt planerande och få all information i förväg, men sånt här borde de faktiskt ta upp... Hade jag vart ensam där inne hade jag lätt fått panik:D

Annars har jag vart ute på en väldigt försiktig joggingtur idag emd mina roomies Frida och Sarah, vi körde lite basstyrka här hemma på golvet också. Görskönt! Ska verkligen ta och träna upp min kropp känner jag, jag mår ju så bra efteråt=))

Nu ska jag skölja av ansiktsmasken och hoppa i säng, håll tummarna för att presentationen blir bra;)

Kommentarer
Postat av: ems

haha åh sådant som händer på film ;)

2011-01-20 @ 17:31:01
URL: http://bookofems.blogg.se/
Postat av: Natalie (=

Halloj! Söt blogg :)Kika gärna in min.

Är en tjej på 18 år som skaffade silikon redan vid sjutton årsålder! Och jag gillar att bjuda på mig själv.

Annars är jag en helt normal tjej som säger vad jag tycker och tänker.

Hatar människor som kastar skit på folk för att dem är avundsjuka.

Det är bättre att ge en komplimang! Det är vad jag tycker.nattape.blogg.seTake care ;>

Puss från mig!

2011-01-20 @ 21:18:35
URL: http://nattape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0