Tell the world that I´m coming home!

Åååh vad jag längtar tills imorgon när vi packar in Zed i bilen och beger oss hemåt och uppåt för en helgvisit! Det är tre månader sen jag var hemma sist och jag saknar hemhemma litegranna nu...:)
Vi ska stanna till hos mormor och morfar så jag för första gången får se hur de bor i "nya" lägenheten och bli bjudna på middag också! Och de ska precis som resten av familjen få träffa lillfisen:D

Det var så roligt att packa ner alla hundgrejer som måste med, precis som att packa för ett barn! Han är ju min lilla bebis ibland så;) Nu har han dock smugit iväg och lagt sig för natten eftersom han ansåg att jag inte klappade på honom tillräckligt intensivt... Han ser så mänsklig ut ibland med sina miner! Och suckar så demonstrativt när han anser att vi är tråkiga.. En riktig personlighet;)

Nu sitter jag i soffan och slappar lite till A Beautiful mind på 9:an, en riktigt bra film! Men ska nog hoppa in i duschen snart och hoppas få sova bättre än förra natten... Usch vad jag har varit trött idag!!!
Men två saker har jag lärt mig och kan dela med mig av haha...

1. Det går alldeles utmärkt att micra gröt på vanlig müsli! Och det blir himla gott, speciellt med lite tinade hallon och russin i... Och ett rått ägg att röra ner i gröten innan den äts, håller magen mätt och god om man som jag inte alltid orkar laga middag!!! Jag kom på att testa när jag såg tv-reklamen för "grüsli" och funderade på om den egentligen var något annorlunda mot vanlig müsli...

2. Ät inte grapefrukt samtidigt som du kollar facebook på iphonen, för jag kan garantera att det kommer stänka på skärmen! Jag har gjort precis det två gånger nu, två dagar i rad haha... Men men, man lär av sina misstag som det heter;)

Nej, nu måste jag pyssla klart här hemma innan jag ska duscha!

Ha det gött=))

Återhämtning

Idag har verkligen fått vara en dag av återhämtning efter en supermysig helg! Min lillasyster Linda var här och hälsade på tillsammans med Felix, hennes pojkvän.. Åååh vad jag har saknat henne! Det var tre månader sen vi sist sågs nu innan hon kom ner så det var sannerligen välbehövligt;)

Annars har jag jobbat frukost idag mellan 8-12, den perfekta arbetstiden en söndag! Men det var galet mycket att göra så det blev mycket spring;)
Sen har jag sagt hej då till Linda och Felix, tagit en långpromenad med Zed i skogen, spelat en massssssa wordfeud och letat jobb... På den sistnämnda punkten blev det dock inte så mycket vettigt gjort så det inte fanns så mycket intressant att söka! Som mestadels av de gånger jag söker jobb;)
För att lyxa till min söndag lite har jag tävlat om ett roligt smink kit från Max factor på en del olika bloggar här på blogg.se, jag tänker att min tur kanske håller i sig efter att jag otroligt nog lyckade vinna ett VIP-kort till Hemmakväll laddat med 100 hyrfilmer!! Galet roligt haha :D

Anders jobbar över stackaren, jag ska rå om honom lite när han kommer hem här snart.. Och imorgon bär det antagligen av till veterinären igen då Zed haltar på vänster fram:( Inte hela tiden dock vilket är det konstiga, utan då och då, och med varierande hälta.. Vi får se vad de säger!

Här är min egen ihopknåpade juldekoration, skapad i fredags!! Jag har köpt ett rött blockljus också som får komma fram närmare jul:)

Lyxmaten vi skapade igår, smördegsinbakad fläskfilé med kräm av philadelphia, basilika & feta... Jag dreglar lite lätt bara jag tänker på den! Det var första gången både jag och Linda testade på oss detta smaskiga recept så det var extra roligt att det blev så himla gott ;)

Zed har äntligen förstått sig på det där med att leka med smartbenet så det rullar ur godis! Det krävdes specialgodis som luktade lite extra gott för att han skulle nappa på det;)

Sköna torsdag!

Jag har verkligen haft en grymt skön dag idag! Först sovmorgon till halv tio, en redig frukost med löskokta ägg, skogspromenad med Zed i 1,5 timme, bäddat rent och så nu lagat den i särklass godaste kyckling och currygryta jag nånsin har ätit! Jag lagade den av det som fanns hemma liksom, matgrädde, en skvätt gräddfil, lite tacosalsa, lite bonjour vitlöksost, curry & mangosås och massa annat gott... NAMNAM!

Nu är det dags att kissa Zed innan jag ska iväg och jobba 15-23 så kommer Anders hem om ett par timmar.. Imorrn är det ledig dag för då kommer Anders syster upp från Malmö och hälsar på, skojskoj!


Dagens prestationer

- trillat och skrapat upp knät, plus att jobbstrumpbyxorna gick sönder
- tappat ett glas fyllt med kaffe i golvet
- spillt mjölk över mig och golvet
- tagit två promenader
- ätit majskolv
- druckit mängder av kaffe
- pussats
- tvingats lämna rummet pga zeds otroligt stinkande prutt
- brutit en nagel
- spelat wordfeud
- jobbat

Overklig and out, ha en fortsatt mysig kväll!


RSS 2.0