Gräsänka

Nu har jag varit gräsänka i fyra dagar sen A åkte på sin mc-semester i onsdags... Det är lite tomt men det har verkligen vart fullt upp! I torsdags och fredags och ikväll har jag hoppat in och jobbat extrapass 16-20, sköna extrapengar=)) Sen har jag städat lägenheten och haft finbesök i helgen i form av Bille:D
Hon kom igår förmiddags, sen var vi upp till Dal och kelade med kattungarna, handlade mat och satt här i vår bastu till lägenhet och försökte bli så pass svala att vi skulle kunna sminka och klä på oss haha.... Det tog sitt lilla tag! Sen kom Petra också, vi hade supermysigt när vi satt ute på trappen och drack drinkar som Petra gjort (hon är utbildad bartender!) och snackade om det mesta.

Vid elva tyckte vi väl att det var dags att gå ut, men jäklar vad det var ett misstag! Det är löningshelg men ändå var det otroligt folktomt och musiken var verkligen inte den bästa haha... Vi hade roligare innan vi gick hemifrån! Vi avslutade kvällen när vi skulle gå in på O´Learys och ett fullt äckel gick förbi Petra och helt sonika drog upp kjolen på henne och tog henne mellan benen... Vad fan är det för jävla idiot liksom??!!
Då kom hennes karl och var så otroligt snäll så han även körde hem mig och Bille hit... Sen slog vi på filmen G som i Gemenskap men somnade på soffan rätt fort haha;)

Det är fortfarande otroligt varmt här hemma idag också, kl är halv tio och det är fortfarande 27 grader varmt... Men jag hoppas det svalnar av snart=))
Anders kommer hem idag redan men har ett par mil kvar, gud vad jag längtar efter karln min! Jag ska ge honom en redig puss och pyssla om honom när han kommer hem♥

Fin Bille...

Finare Bille!

Fin petra...

Finare Petra!

Fin Angelica...

Finare Angelica!

Long time no see!

Ojoj, nu har jag nog slagit rekord i dagar mellan senaste inläggen;)
Jag har både hunnit jobba min allra första ensamma nattvecka (7 nätter i sträck), lyssnat lite på Maggio under Fallens dagar, fått min första lön (yeeeay!), vart ledig en vecka & vart på Åland och blivit gräsänka från och med idag en vecka framåt... Fullt ös precis som vanligt med andra ord=))

Så imorse for Anders iväg på hojen för att åka i Norge med en kompis, jag gick av ett trenätters pass imorse så jag var ganska groggy när han kikade in och sa hej då... Det är lite tomt här i lägenheten nu :(
Men jag har haft en helmysig dag i varje fall sen jag vaknade, jag tog en fika med Caroline och hennes sötnos Ida på slusscaféet, sen tog vi en sväng på Ö&B innan vi for hem till dem och grillade kyckling och drack lite rosévin!

Carolines indiska granne är också otroligt duktig på ögonbryn och fransar (hon jobbar på en salong här i stan), så vips satt jag i hennes stol och fick ögonbrynen noppade med sytråd och färgade fransar och bryn! För 150 kronor, är inte det ganska otroligt??!!
Jag är supernöjd i vilket fall, ögonbrynen är lite för mörka som de alltid är när de är nyfärgade men det lägger sig ju om 1-2 dagar;)

Nu har jag målat naglarna och kollat på Mouline Rouge, en av mina bästa filmer någonsin... Så vacker!!!
Så nu är det dags att sussa för imorrn ska jag städa lägenheten och sen jobba 16-20=)

Hej svejs!

Fullspäckad vecka

Veckan är i princip slut redan, vart tog den vägen?? Antar att det går så här fort när man haft så skoj som jag har hela veckan:D
Måndagen spenderades ju på utflykt tur och retur till Linköping med ett stopp i Gränna (hihi;D), och i tisdags hoppade jag först in och jobbade mellan 7.30-11.30. Efter det gick jag hem och skrev på examensarbetet som också blev FÄRDIGT!!! Jag är så glad så jag skulle kunna dansa futterwacken som den galna hattmakaren (Johnny Depp) gör i Alice i Underlandet haha:D
Efter det var det bara vänta in finbesöket i form av mamma, pappa, lillasyster, farmor & farfar som anlände på eftermiddagen. Det blev stormiddag här hemma i vår lilla lägenhet med lime kycklinggryta, kärleksmuffins och jordgubbar med grädde... Mums mums=))

Sen har veckan bjudit på fika med Anders mamma där hon fick träffa familjen och tvärtom (första gången hihi), kolla på vattenpåsläppet i fallen, Saab musèet, Innovatum där vi bland annat tävlade i mental styrka, linbana 32 meter över kanalen, grillning, lite öl och bara massa mys!
Och ett kort möte med min rektor för att lämna in examensarbetet så nu ligger det inte i mina händer längre... Men jag måste ju säga att jag är fasligt stolt.. Så nu håller jag tummarna fram tills den 4 augusti!

Idag åkte de vidare i alla fall, det har vart så himla mysigt och jag hoppas de kommer snart igen.
Själv har jag passat på att gymma (min kropp är mycket tacksam för det känner jag!), ta en långdusch, smörja in benen med lite bus, göra ansiktsmask och kollat på Alice i Underlandet (igen)... Underbar film verkligen!!!
Nu väntar jag på min älskade sambo som har vart ute ocj kört grävmaskin sen halv åtta imorse och inte fått komma hem än (22.00) eftersom det är en massa elavbrott i Vänersborg... Jag får nog pyssla om honom lite när han kommer tror jag♥

Här är lite bilder från veckan:

Vattenpåsläpp i fallen

Vackra systeryster i en solnedgång♥

♥♥

Mamma poserar på Saab muséet♥

Inne på Innovatum, jag och Linda tävlade om vem som hade starkast tankevågor och fick kulan att röra sig... Tyvärr tror jag inte den funkade haha:D

Utflykt!

Hihi, jag sitter just nu i en hyrbil med A och är på väg till Linköping. Han ska köra lite grejer för jobbets räkning så jag passade på att ta med laptopen också för att skriva lite på exan.. Så nu har jag bara sammanfattning, förord och småpill i texten kvar att göra.. Plus det roligaste - framsidan!

Sen är det bara skriva ut, jag ska träffa min rektor på torsdag och ge det till henne då.
Imorrn blir en superskojig dag också, då kommer nämligen mamma, pappa, systeryster, farmor och farfar på besök! De kommer i två husbilar ochska stanna ett par dagar, hur mysigt som helst!!!

Nu ska jag vara lite social=)

RSS 2.0