3 dagar kvar till julafton..

...men julkänslorna har inte riktigt infunnit sig! Vi lyssnade på vår familjs julskiva idag, som vi alltid har på julen, men det var väldigt jobbigt... Simon var den som alltid brukade vrida på julskivan på högsta volym, speciellt Julen är här... Men jag vänjer mig säkert=)

Mamma lägger in sill och snart ska vi plocka ner julkartonger från vinden och börja pynta lite, stryka juldukar och lite sånt.. Mysigt:) Knäcken har jag tjuvsmakat på också, det är bland det bästa jag vet av julgodiset!!!! Speciellt mammas, hon är bäst på knäck;)

Jag fortsätter jakten på den rätta julkänslan och myser med familjen ja! Efter denna veckan får jag inte träffa dem förräns i april tidigast... Jag kommer sakna dem, men det blir nog bra!

Kommentarer
Postat av: lovisa

sv: usvH:( huvudvärk drar verkligen ner på ens humör! har du migrän?:/

2010-12-21 @ 19:49:00
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Längtar du mycket till julen? =)

2010-12-22 @ 03:57:58
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Johanna

mums med knäck :-) saknar tiden när man var yngre och verkligen kände den där superstarka julkänslan redan första december typ, haha :-)

2010-12-22 @ 07:23:30
URL: http://jlunde.blogg.se/
Postat av: therese

hej:D allt bra?

2010-12-22 @ 14:04:42
URL: http://nattstad.se/thereseej
Postat av: Isabelle Högstadius

Hej!

hoppas du har hittat lite julkänsla, för mig brukar det funka med att spela favoritlåten och försöka att minnas tillbaka till ett roligt/mysigt julminne, luciatågen i skolan brukar vara min favorit när man stod inför hela skolan och bara njöt av att det snart var jullov. Jag får nästan rysningar av att tänka på det. Knäcken är min favorit det med, så vi ska nog vara glada om det finns några kvar på julafton =)



massor med kramar Isabelle

2010-12-22 @ 21:44:30
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0