Snabbsummering;)

Det får bli en snabbsummering av helgen, otroligt mysig har den varit!

I Fredags fick vi äntligen iväg visumansökningarna i rekommenderat brev, jag passade på att posta en ansökan om internationellt körkort också..
På eftermiddagen fick jag skjuts till Trollhättan av Sarah som skulle förbi den vägen, så då passade vi på att gå på Överby och kolla lite underkläder.. Anders kom och gjorde oss sällskap också :D
Sen blidde det tacos och fredagsmys, en stund iaf tills jag tvärdäckade mitt i Jurassic Park... Haha, jag var helt slut! Börjar märka av att det är lite mycket just nu med allt som ska ordnas och planeras hela tiden..

I lördags hade vi en riktig bakdag och bakade både kladdkakemuffins och kolakakor (MUMS!!!!) innan Anders körde hem mig till Lidköping igen eftersom jag skulle på tjejkväll.
Tjejkvällen var också jättemysig, vi drack och pratade, stundtals gick det knappt att höra nånting eftersom ljudnivån blev så hög hahaha... Så kan det gå när det är en massa brudar som snackar! Jag och Marie vandrade hemåt i regnet runt 12 tiden, sen sov jag gott vill jag lova;)

Idag har jag hunnit med att packa två kartonger inför flytten, rensat tre kassar med skräp och även fyllt två kassar med grejer som jag ska skänka till secondhand eller loppis, vilket som ligger närmast :D Skönt som fan!!! Jag är småstressad över om jag ska få möblerna sålda som ligger på blocket och hur jag ska hinna packa allt och få klart hemtenta och examensarbete.. Samma sits som alla mina kära klasskamrater sitter i just nu=)
När jag ändå var i farten gjorde jag en stor gryta med tikka masala kyckling, det blev gott!

Nu ska jag försöka rensa lite till tror jag...

Någon som är sugen på att köpa?
Säng, sängbottnar och sängbord: http://www.blocket.se/vi/30527648.htm
Fåtölj: http://www.blocket.se/vi/30527032.htm
Arkivskåp: http://www.blocket.se/vi/30710916.htm
Balklänning, tvådelad: http://www.blocket.se/vi/30530969.htm

Här är min och Anders bakinsats igår:



Kommentarer
Postat av: Anonym

Kyckling är bland det godaste man kan äta. :P

2010-11-15 @ 23:01:30
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0